ActividadesActualidad

POBLENOU URBAN DISTRICT PARTICIPA A LA BARCELONA DESIGN WEEK (10 de juny)

POBLENOU URBAN DISTRICT PARTICIPA A LA BARCELONA DESIGN WEEK

620x380

 

 

 

 

 

 

El dissabte 10 de juny tindrà lloc una de les principals novetats de la Barcelona Design Week 2017, amb la qual es donarà a conèixer el potencial creatiu dels principals agents i projectes vinculats al disseny a Poblenou. Barcelona Centre de Disseny i Poblenou Urban Districtorganitzen el Poblenou Design Day, una jornada on s’han sumat 24 espais per presentar activitats vinculades al disseny i la cretivitat.

Durant tot el dia tindràs la oportunitat de visitar estudis de disseny, arquitectura, espais de creació, … i endinsar-te en un dels barris més carismàtics de la ciutat. Portes obertes, tallers, exposicions, presentacions, conferències i una festa de cloenda amb llum, art, música i un espai gastronòmic!

T’ho penses perdre?


Light Art Party (LA Party)

El 10 de juny tindrà lloc LA Party, festa de cloenda amb motiu del Poblenou Design Day, com a part del programa de la Barcelona Design Week 2017. Aquesta celebració en la qual la llum, l’art i la música serán les protagonistes, també comptarà amb un espai gastronòmic i música de la mà de diferents DJ’s.

Llum: Performance lumínic de la mà de Playmodes, estudi d’investigació audiovisual que ha realitzat projectes per tot el món.

Art: Intervencions en directe de la mà de diferents artistes com són; Asis PercalesAlicia VogelGrip FaceMargalef i la participació de Matteo Ferroni amb ‘Faroba Yelen’

Food: La oferta gastronòmica també estarà present a LA Party amb un corner gastronònic amb diferents propostes de col·laboradors de Poblenou Urban District com, per exemple, La Cocina Palpita o Warike.

Música: Per tal que sigui una festa com cal, la música sonarà durant tota l’estona. Així doncs, els deejays estrella seran els següents: DJ Miguelito Superstar, DJ Naro i DJ Mr. Moods.

 

POBLENOU DESIGN DAY
ORGANITZA: BCD & POBLENOU URBAN DISTRICT
AMB EL SUPORT DE: AJUNTAMENT DE BARCELONA
PATROCINA: FLUVIA – SAN MIGUEL – TWENTYTÚ

CONSULTA PROGRAMACIÓ AQUÍ