Poesia, música i vi: un maridatge d’altura als Terrats (15 de juliol)

 

Poesia, música i vi:
un maridatge d’altura als Terrats 

El darrer Terrat del mes de juliol és un autèntic plat fort: a El vi ver, us oferim un maridatge molt especial entre poesia, música i vi, a càrrec de Josep Pedrals, un dels poetes més prestigiosos de l’actualitat, del músic independent Nico Roig i dels vins de Denominació d’Origen Catalunya.
Aquest serà el darrer Terrat abans tancar la paradeta fins a principis de setembre, però Coincidències no descansa: l’associació apadrina el projecte Paramythádes d’ajuda als nens refugiats, que portarà un equip d’artistes i gestors a Grècia per aportar el seu granet de sorra en el conflicte amb els refugiats… i tu també pots col·laborar-hi!
 

b8694dd9-b859-4cb3-bc68-212dbf1b4357

Divendres 15 de juliol, 20.30 h 
Barri de Vallcarca

EL VI VER (poesia, música i vi)
Josep Pedrals + Nico Roig + D.O. Catalunya

 
Un espectacle únic amb música, poesia i tast de vins

Els Terrats en Cultura estrenen El vi ver, un espectacle concebut a mida per al festival. La poesia genial de Josep Pedrals (Premi Time Out a l’artista de l’any 2015), la música esbojarrada de Nico Roig i quatre vins de Denominació d’Origen Catalunya pensat expressament per intercalar-los dins l’espectacle. 

El vi ver significarà el retorn de Pedrals i Roig als escenaris després de molts anys sense ser-hi plegats. L’espectacle gira entorn del món del vi i de l’aprenentatge (en llatí es deia que en el viu rau la veritat: in vino veritas), i hi sentirem composicions inèdites dels dos artistes. Entre mig, una sumiller de DO Catalunya ens guiarà en el tast d’alguns dels millors vins catalans. I tot, en un antic palau barceloní situat en el barri de Vallcarca. T’apuntes a viure un vespre excepcional i epicuri?

Més informació i entrades