Presentació del llibre guanyador del Premi de Poesia dels Jocs Florals de Barcelona 2013, ‘Quan érem divendres’, d’Àngels Gregori (19 de novembre)

untitled

El proper dimarts, 19 de novembre, a les 19 hores, a la Casa del Llibre, (Rambla Catalunya, 37) es presentarà el llibre guanyador del Premi de Poesia dels Jocs Florals de Barcelona 2013, Quan érem divendres, d’Àngels Gregori, publicat a la col·lecció Mitilene d’Editorial Meteora.

Participaran en l’acte el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana; l’editor de Meteora, Jordi Fernando; la poeta i crítica literària, Marta Pessarrodona i la poeta guanyadora del guardó, Àngels Gregori.

Col·laboraran en la presentació la cantant Marina Rossell, la pianista Mònica Trueba i les poetes Mireia Calafell, Teresa Colom i Estel Solé.

Àngels Gregori Parra va néixer a Oliva (La Safor) l’any 1985. Amb Bambolines va guanyar l’any 2003 el Premi Amadeu Oller per a joves poetes inèdits. L’any 2007 va rebre el Premi Ausiàs March de poesia de Gandia amb Llibre de les brandàlies i, l’any 2010, el Premi Alfons el Magnànim de Poesia de València amb l’obra New York, Nabokov & Bicicletes. Quan érem divendres, és el quart lliurament poètic públic. La seva obra està traduïda a diversos idiomes i ha estat inclosa en diverses antologies. És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona, ciutat on viu, i dirigeix i organitza el Festival de Poesia d’Oliva (www.poefesta.com).