EL NOM : A partir del 4 de desembre, torna la comèdia més bestial (Teatre Goya-Codorniu)

image004

EL NOM

A partir del 4 de desembre, torna la comèdia més bestial!

70.000 espectadors ja l’han vist

A partir del 4 de desembre, torna El Nom, al Teatre Goya Codorníu, un dels grans èxits de la passada temporada a la cartellera de Barcelona que va omplir el teatre amb una comèdia dirigida i interpretada per Joel Joan, que tornarà a compartir escenari amb Lluís Villanueva, Xavi Mira, Sandra Monclús i Mireia Piferrer.

La comèdia Le Prénom, obra dels autors francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière és tot un fenomen arreu del món.

Primer a França fou un rotund èxit en la seva estrena a París el 2010. La crítica va valorar el ritme trepidant i els diàlegs intel·ligents d’aquesta comèdia que estava interpretada, entre d’altres, pel cantant Patrick Bruel. Va ser nominada als Premis Molière 2011 en 6 categories, incloent millor comèdia, millor autor viu i millor director. L’any passat es va estrenar la versió cinematogràfica, dirigida pels mateixos autors Delaporte i De la Patellière i amb els mateixos intèrprets que al teatre. Nominada a 5 premis Cesar 2012, va guanyar dos guardons al millor actor i actriu de repartiment. Acutalment, més de 4 milions d’espectadors ja l’han vist, fet que l’ha convertit en tot un fenomen a França i a mitja Europa.

A Barcelona, la temporada passada l’espectacle va ser vist per 48.000 espectadors al Teatre Goya Codorníu i 22.000 durant la gira per tot el territori català, 70.000 espectadors en total a Catalunya.

La història és ben simple: en Vicenç és a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys. Quan és convidat a sopar a casa de la Isabel i del Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infància. Mentre esperen l’Anna, la companya del Vicenç, que té el costum d’arribar amb retard, li fan tot un seguit de preguntes sobre la seva paternitat i el que això comporta sense mai perdre el sentit de l’ humor… Però, quan sobtadament li pregunten, si ja ha escollit un nom pel nen, la seva resposta deixa a tots bocabadats.