Primer Bany de l’Any 2015

Primer Bany de l’Any 2015

cnab_primerbany2015_n

L’1 de gener de 2015, a les 12h del migdia i a la platja de Sant Sebastià, tenim una cita: el Primer Bany de l’Any.

Un any més, aquesta tradició arriba al CNAB. Són ja disset anys de bogeria col•lectiva, de banyistes atrevits que no ens espantem del fred i que celebrem amb la família i els amics el primer dia de l’any. N’hi ha que ens llevem sense rentar-nos la cara ni espolsar-nos el confetti i les serpentines que delaten una nit més moguda que de costum. Altres venim directament des de la xurreria més propera amb rastres de xocolata a la punta del nas. N’hi ha, fins i tot, que no hem fallat al costum quotidià i ja hem fet uns llargs a la piscina.

Però tots i totes esperem que el dia 1 escalfi el sol de l’hivern. I ens posem el banyador, ens emboliquem ben bé en el barnús i desafiant al fred, esperem a que la botzina doni la senyal més esperada. Grans i petits, a les 12h en punt, correm cap a l’aigua per cabussar-nos en la Mediterrània, treure’ns de sobre les restes del 2014 i començar, amb tota l’energia i la il•lusió, un nou any. Després del bany, ens esperen l’escalfor de les converses i d’un brou ben calent, una bona dutxa i 365 dies que, confiem, vindran plens de somriures, rialles i empenta.

Les inscripcions al Primer Bany de l’Any ja estan obertes. Com cada any, són gratuïtes i s’hi pot apuntar tothom. Uns dies després, els i les banyistes agosarats i agosarades tindrem un diploma de participació per recordar la nostra gesta.

Inscripcions i informació a la recepció del Club i a primerbany@cnab.cat.