Print Market 2015 (18 de desembre)

12366155_1188556967824345_5974179447306717461_o

Print Market 2015.

Organizado por OSLO Graphic Barceloneta.
a las 19:00.

OSLO Graphic Barceloneta
C/ de la Mediterrania, 4, Barcelona.

El Nadal ja és aquí, JO JO JO! FUM FUM FUM!

Fa un any que inaguravem al nostre espai camaleònic —galeria-espai d’events-tot lo que sen’s acudeixi— la nostra botiga d’arts gràfiques coïncidint amb aquestes dates tant propícies per les compres compulsives.
Aíxi doncs, estem d’aniversari!
I, per celebrar-ho, aquests nadals farem un horari intensiu i especial perquè pogueu venir a comprar els vostres regals més originals i, a més, farem un sorteig especial d’un curs de serigrafia entre tots els clients!

Ja siguis un Pare Noel, un Rei Mag o un Tió de llenya tapat amb una manta i amb barretina, si vols regalar diferent, no ho dubtis i no et perdis el nostre Print Market!

Aquest divendres 18 de desembre inaugurem l’exposició col·lectiva dels artistes residents d’Oslo Graphic que acompanyarà aquestes jornades de portes obertes.
Com sempre rebrem la col·laboració d’Estrella Damm amb les seves cerveses especials: Inedit.

Durant la setmana estarem oberts tots els dies de 10:30 a 20 h non stop i també obrirem els caps de setmana de 12 a 20:30 h (menys els dies festius).

Cafè Illy també col·labora amb aquestes jornades, visiteu-nos i podreu demanar un cafetò recent fet per obrir bé els ulls i trobar el regal ideal.

Remeneu bé entre la nostra cada dia més extensa sel·lecció d’obra gràfica: serigrafies, prints, gravats, llibres d’artista, llibres il·lustrats, postals i moltes més peces d’art de els artistes residents d’Oslo Graphic: Maria Alipieva, Ana Yael Zarazensci, Núria Guerra, Saleh Young, ainaplaplanas, Helio Lozano, Catherine Lemaire, Bárbara de la Grarza, Martín Elfman i Marc Brocal; acompanyats també per una sel·lecció d’obra gràfica dels artistes convidats: Sonia Pulido Ilustraciones, Elisa Munsó, Enric Servera, Johanna Edstrom, Riki Blanco, Martina Manyà, Leticia Rodríguez, Daniel Soms, Mikel Jaso i las taradas!!!

Us hi esperem!!