PROGRAMACIÓ FAMILIAR: LA BERTA I EL SEU ROBOT (del 14 al 29 de novembre) Jove Teatre Regina

20150713192849

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMACIÓ FAMILIAR
Del 14 al 29 de Novembre
Dissabtes i diumenges 17:30 h.
Preu: 10,80 €
Companyia LAZZIGAGS produccions

 

LA BERTA I EL SEU ROBOT

Basat en el conte d’Esteban Martín : En Ricard i el seu robot
Actors : Marta Fíguls i Lluís Garrido
Lletres cançons : Lídia Linuesa
Escenografia: Eloi Linuesa
Vestuari: Lleo Quintana
Coreografia: Lluís Garrido
Projeccions :Montse Mateo
Disseny gràfic: Marta Carbó
Producció executiva: Miquel Agell

Música de Marc Sambola
Adaptació i direcció de Lídia Linuesa

Més informació al 93 218 15 12
www.jtregina.com
ARGUMENT
La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Els seus pares són dos famosos inventors que es passen gairebé tot el dia al seu laboratori inventant coses i més coses.
Un dia, la Berta ,avorrida d’estar sola i sense ningú a qui fer-li preguntes, decideix agafar la seva caixa plena de materials per crear i inventar, i construir alguna cosa. Després d’una estona de collar, cargolar, descargolar, clavar i picar, aconsegueix inventar un Robot fantàstic. El Robot esdevindrà el seu company d’aventures, tot i que abans li haurà d’ensenyar a caminar, a parlar, a menjar, a ballar…Bé, de ballar sembla que en sap prou aquest Robot! És un expert del “breakdance” . Al final, en Robot ha après tantes coses que és tan espavilat com la Berta i es passa tot el dia preguntant i aprenent. La Berta aprèn a fer-se responsable d’algú.

VALORS
El conte destaca els valors de la imaginació, la creativitat i l’optimisme per canviar una situació que a la Berta no li agrada. No vol estar sola .Un cop ha inventat el Robot i aquest cobra vida, els valors de la paciència, la responsabilitat, la generositat, el respecte, la solidaritat i la tendresa apareixen quan ella ensenya al Robot a espavilar-se. Quan el Robot ja sap parlar, moure’s i jugar amb ella apareixen els valors de l’amistat, l’alegria, l’amor i la felicitat.