Tres úniques funcions de “Canta’m un conte” al PETIT ROMEA! diumenges 15, 22 i 29 de novembre de 2015 a les 12 h

CANTAM~1

 

 

 

 

 

 

Tres úniques funcions de
“Canta’m un conte” al PETIT ROMEA!

 

La 12a edició de la programació familiar VIU EL TEATRE presenta tres úniques funcions durant el mes de novembre de l’espectacle «CANTA’M UN CONTE: Patufet, les 7 cabretes i la rateta que…» de la companyia del Nyiguit al Teatre Romea de Barcelona.

«Canta’m un conte: Patufet, les 7 cabretes i la rateta que…» sorprèn amb una enginyosa barreja de contes tradicionals i una posada en escena musical innovadora que sorprendrà a nens i pares per igual. L’espectacle es compon de tres peces, tres contes que han captivat petits de totes les generacions: El Patufet, Les set cabretes i el llop i La rateta que escombrava l’escaleta. Cada història és un petit musical, que a través del cant, instruments musicals variats i els sons més singulars, narren les peripècies dels seus protagonistes.
Valent-se de melodies totalment originals i composades especialment per a l’espectacle, dos joves artistes desplegaran en escena un ventall musical acompanyats d’un piano, un acordió, una guitarra, un ukelele i altres petits instruments peculiars. La veu cantada, des de les dolces i tendres notes agudes de la Rateta que escombrava l’escaleta fins a les fosques i malvades notes greus del Llop, guiarà els espectadors cap al cor dels aquests tres coneguts contes narrats musicalment.

12a. edició de VIU EL TEATRE
La 12ª edició de VIU EL TEATRE programa 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys en tres espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona (Teatre Poliorama, Teatre Romea i CCCB) d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.
Aprendre, créixer i divertir-se a partir del joc, la imaginació i la creativitat que se’ns desperta quan ens asseiem en una butaca i gaudim d’un espectacle, té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem.
L’equip que formem part de VIU EL TEATRE hem crescut amb aquest hàbit i no dubtem ni un moment a compartir l’experiència, perquè és única, saludable i emocionant!

AGENDA
Espectacle: Canta’m un conte: Patufet, les 7 cabretes i la rateta que… Cia: Nyiguit
Recomanat a partir de 3 anys
Espai: Teatre Romea (C/Hospital, 51 bcn)
Duració: 1 hora
Funcions familiars: Diumenges 15, 22 i 29 de novembre de 2015 a les 12 h.
Preu entrades: 10€ a 12€
Compra de entrades: Taquilles Teatre Romea i www.teatreromea.com i www.viuelteatre.com
Més informació: http://www.viuelteatre.com/cantam-un-conte-en-patufet-les-7-cabretes-i-la-rateta-que/

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA
IDEA ORIGINAL: Xuel Díaz
DRAMATÚRGIA I COMPOSICIÓ MUSICAL: David Anguera
DIRECCIÓ: Juanjo Marín
REPARTIMENT: David Anguera/Xuel Díaz
DISSENY D’ESCENOGRAFIA: Jaume Baliarda/Juanjo Marín
CONSTRUCCIÓ D’ESCENOGRAFIA: L’Avalot
DISSENY DE LLUMS: Sergio Roca/Juanjo Marín

“Aprendre, créixer i divertir-se a partir del joc, la imaginació i la creativitat que se’ns desperta quan ens asseiem en una butaca i gaudim d’un espectacle, té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem”