Programació Nau Ivanow ( a partir del 21 de maig)

nauivanow-logo

 

Nits dels Museus – Blau

21 maig – 2016La Nau Ivanow porta Blau al Centre d’Art Contemporani de la Fabra i Coats en el marc de la Nit dels Museus que se celebrarà el 21 de maig i que enguany vincula les Fàbriques de Creació i els museus.

llegir més

En Portada...

De la miss a la mitad

21 maig / 22 maig – 2016De la miss a la mitad és un espectacle que fusiona teatre i cabaret per explicar-nos l’apassionant història de l’Adolfo, un Billy Elliot veneçolà i homosexual que somia poder ballar, aconseguir la fama i viatjar per tot el món.

llegir més

En Portada...

Nous circuits i oportunitats per a la difusió

06 juny / 08 juny – 2016El taller té per objectiu facilitar eines metodològiques i recursos perquè col·lectius i artistes de les arts escèniques puguin engegar per ells mateixos el desenvolupament dels seus projectes, ampliar els àmbits d’actuació i redefinir nous circuits de treball i de distribució.

llegir més

En Portada...

Taller de visuals i mapping per a arts escèniques

27 juny / 30 juny – 2016En el taller de videomapping interactiu per a arts escèniques s’analitzaran els processos de creació (conceptualització, desenvolupament, qüestions tècniques, resolució de problemes…) de tres projectes professionals desenvolupats per Paco Gramaje i el seu equip: Wemapp (mapping i interactivitat), Kreomancer (performances audiovisuals en viu) i Girasomnis (dansa contem

llegir més