REFUGIADA POÈTICA (del 7 al 25 d’octubre) La Seca- Espai Brossa

LA SECA – ESPAI BROSSA

b21f2910-c4c8-42ff-b350-397be0f7486c

 

 

 

 

 

 

REFUGIADA POÈTICA
del 7 al 25 d’octubre

Creació i interpretació Claire Ducreux
Escultor Eduardo Cuadrado
Músiques originals Jorge Sarraute, David Moreno i Mayte Martin

«Un caminar sense destí…
emocions i vivències d’un rodamón somiador»

SINOPSI
“Un vagabund converteix una plaça en el seu refugi provisional, dues tanques en les portes del seu somni, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge… Aquest espectacle és un poema visual, compasat per la neu que cau de tant en tant, una mica, una mica més… fins a la tempesta.

En aquest espectacle totes les influències artístiques (dansa, mim, clown, teatre visual) que m’han nodrit, es troben i s’uneixen per formar un sol i únic llenguatge que desitjo, més que mai, posar al servei de les emocions i de la relació amb el públic. Vull portar l’escriptura coreogràfica cap a una simplicitat, per dirigir tota l’atenció a l’estat emocional del personatge i al que es crea amb el públic.

Busco un camí encara més senzill i directe entre l’ànima i el gest. El meu personatge és un rodamón, metàfora d’allò que és vulnerable, em porta, com a intèrpret i com a persona, al meu senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per compartir emocions i veritables moments de màgia teatral». (Claire Ducreux)

QUÈ HAN DIT…
“La transparente verdad escénica de Claire Ducreux, esta poeta, bailarina y alada alma errante, supera todo lo que yo pueda escribir sobre ella. Busque su Refugiada Poética. Por favor.» (Jordi Jané, revista fiestacultura).

«Feia molt de temps que no gaudia d’una presència i d’una bellesa escènica tant pura, elegant i delicada com la de Claire (…) Claire Ducreux és el més proper a Chaplin que hagi vist mai». (Xavier Cairó, Blog de l’opinió dels espectadors- Arts Escèniques)

«Nadie debe quedarse sin haber visto la belleza que es capaz de crear una mujer menuda de alma exquisita e iluminada, sola en un escenario, sin parafernalia ninguna y con una capacidad excepcional para tocar el corazón de la gente.» (Mayte Martin)

REFUGIADA POÈTICA a la sala Joan Brossa de La Seca – Espai Brossa el dimecres 7 d’octubre a les 21:00h., i estarà en cartell fins al 25 d’octubre.