RESERVOIR CATS, una comèdia negra inspirada en l’univers Tarantino dirigida per Xènia Reguant A partir del 16 de gener

Reservoir Cats, una comèdia femenina inspirada en l’univers Tarantino dirigida per Xènia Reguant 
‘Reservoir Cats’, és una comèdia negra dirigida per Xènia Reguant que es podrà veure a partir del 16 de gener al Aquitània Teatre. Escrita per Ricard Reguant i per l’escriptora Carolina Corvillo l’obra està protagonitzada per un repartiment 100% femení format per Yolanda Sikara, Laura Pau, Queralt Albinyana, Patrícia Paisal, Cristina Murillo i Geni Sánchez.
 Estrenada a Madrid i Bucarest (Romania), l’obra beu de l’univers Tarantino i de la influència del cinema d’acció dels 70 per parlar des de l’humor de temes com el feminisme, el racisme i altres problemes que afecten determinades minories socials. 
A partir del 16 de gener arriba al Aquitània Teatre: Reservoir Cats. Es tracta d’una comèdia negra, dirigida per Xènia Reguant, que veu de l’univers del cineasta Tarantino per reflexionar des de l’humor de temes com el feminisme, el racisme, l’homofòbia o altres problemàtiques considerades socialment minoritàries: «Parlem de feminisme, sí, i ho fem amb sentit de l’humor, profunditat i des de diferents punts de vista. Parlem també de racisme i d’aquells temes que afecten socialment a les (no tant) minories», comenta la mateixa directora. 

L’obra escrita per Carolina Corvillo i Ricard Reguant, està protagonitzada per un repartiment 100% femení encapçalat per Yolanda SikaraLaura PauQueralt AlbinyanaCristina MurilloPatricia Paisal Geni Sánchez. «Poder dirigir a sis dones, poder parlar de temes que ens incumbeixen i que creiem que tenim la responsabilitat de comunicar; i poder fer-ho en una estètica tan sucosa com la de Tarantino, ha estat una aventura per a totes«, explica Xènia Reguant.

El text narra la història de sis dones que es reuneixen per primera vegada per efectuar un atracament. Els personatges segueixen el mètode Reservoir: no es coneixen de res, només s’identifiquen per un àlies i tenen prohibit compartir informació personal. Les seves frustracions i pors més profundes apareixeran en descobrir que entre elles hi ha una traïdora que vol sabotejar la missió. Reservoir Cats segueix les línies mestres de l’argument de l’obra a la qual homenatja, Reservoir Dogs, però donant un tractament diferent dels personatges, tant dels seus conflictes interns com del desenvolupament de les seves relacions i el desenllaç final.

Reservoir Cats és una producció de Nine Produccions