ROZALÉN I BERET, PROTAGONISTES DE LES FESTES DE PRIMAVERA DE L’HOSPITALET 2019 26 i 27 d’abril a La Farga

Capturadepantalla2019-02-27alas13.48.17.135245

 

 

 

 

 

 

 

Entrades a la venda demà divendres 1 de març, 11 del matí, a theproject.es i entrades.elperiodico.cat/ i dilluns dia 4 a la resta de canals i punts habituals

Un any més, tornen les mai prou lloades festes de Primavera de l’Hospitalet al recinte de la Farga, per celebrar l’arribada del bon temps amb dues vetllades de música en directe. Rozalén i Beret, artistes ben coneguts pel públic i que necessiten poques presentacions, hi actuaran el 26 i 27 d’abril, respectivament.

______________________________________

ROZALÉN
Divendres, 26 d’abril / 21.30h.
Amb tres discos d’estudi i un recopilatori en la seva trajectòria, María Rozalén s´ha convertit en un autèntic referent de la cançó d´autor espanyola dels últims anys. La seva proposta conjuga amb gran imaginació ritmes i gèneres diversos (del folk i la ranxera al pop i el drum´n´bass) i compta amb dianes comGirasoles, peça emblemàtica que demostra que el vessant social de les cançons de Rozalén no va en detriment del ball i de la diversió. La d’Albacete canta sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també a l´amor i al desamor. Tot un luxe rebre-la a La Farga!

BERET
+ Artista convidat
Dissabte, 27 d’abril / 21h.

Es diu Francisco Jávier Álvarez Beret, és de Sevilla, té 22 anys i, d’ençà que un amic seu va penjar fa quatre anys per casualitat un vídeo seu a Internet, ha protagonitzat una de les irrupcions virals més espectaculars de la història de la música a Espanya.Lo siento i Vuelve, dos dels seus hits més irresistibles, acumulen cadascun més de 150 milions de visualitzacions a Youtube;  les versions dels seus temes, entre les quals n’hi ha ja d’Aitana i  Karol G, es propaguen com un virus a Internet; 300.000 followers el segueixen fidelment a Spotify; i Ápices, el seu  tercer disc, amb el qual va sacsejar fa dos anys els fonaments de la música urbana espanyola, l’ha dut a triomfar a l’Amèrica Llatina i a convertir-se definitivament en l’ídol de milions de joves. Reggae, pop urbà i dancehall d’encant natural i elevat poder addictiu. És Beret i és un dels noms del moment. I si a Youtube t’ha entusiasmat, ni t’imagines què pot representar veure’l en directe.

******************************************************

ROZALÉN Y BERET, PROTAGONISTAS DE LAS FESTES DE PRIMAVERA DE HOSPITALET 2019

26 y 27 de abril en La Farga

Entradas a la venta mañana viernes 1 de marzo, 11 de la mañana en theproject.es y entrades.elperiodico.cat y el lunes día 4 en el resto de canales y puntos habituales

Un año más, L’Hospitalet marca tendencia e inicia la temporada de grandes conciertos en el recinto de La Farga, celebrando la llegada del buen tiempo con dos veladas de música en directo. Rozalén y Beret, artistas bien conocidos por el público y que necesitan pocas presentaciones, actuarán el 26 y 27 de abril, respectivamente.

______________________________________

Rozalén
Viernes, 26 de abril / 21.30h.
Con tres discos de estudio y un recopilatorio en su trayectoria, María Rozalén se ha convertido en un auténtico referente de la canción de autor española de los últimos años. Su propuesta conjuga con gran imaginación ritmos y géneros diversos (del folk y la ranchera al pop y el drum’n’bass) y cuenta con dianas comoGirasoles, pieza emblemática que demuestra que la vertiente social de las canciones de Rozalén no en detrimento del baile y de la diversión. La de Albacete canta sobre historias personales transmitidos por su abuela y causas que incluyen el feminismo y la memoria histórica, pero también al amor y al desamor. Todo un lujo recibirla en La Farga!

BERET
+ Artista invitado
Sábado, 27 de abril / 21h.

Se llama Francisco Javier Álvarez Beret, es de Sevilla, tiene 22 años y, desde que un amigo suyo colgó hace cuatro años por casualidad un vídeo suyo en Internet, ha protagonizado una de las irrupciones virales más espectaculares de la historia de la música en España. Lo siento y Vuelve, dos de sus hits más irresistibles, acumulan cada uno más de 150 millones de visualizaciones en Youtube; las versiones de sus temas, entre las que hay ya de Aitana y Karol G, se propagan como un virus en Internet; 300.000 followers le siguen fielmente a Spotify; y ápices, su tercer disco, con el que sacudió hace dos años los cimientos de la música urbana española, la ha llevado a triunfar en América Latina y convertirse definitivamente en el ídolo de millones de jóvenes. Reggae, pop urbano y dancehall de encanto natural y elevado poder adictivo. Es Beret y es uno de los nombres del momento. Y si en Youtube te ha entusiasmado, ni te imaginas que puede representar verlo en directo.