Santiago Segura estrenarà a Sitges el curt ‘Nivel 7’, produït per Gas Natural Fenosa (del 9 al 18 d´octubre)

Santiago Segura estrenarà a Sitges el curt ‘Nivel 7’, produït per Gas Natural Fenosa

phpThumb_generated_thumbnailjpg

 

 

 

 

 

 

 

Nivel 7, una producció plena de tensió, emoció, humor i fins i tot un crim, forma part de Cinergía, una iniciativa de Gas Natural Fenosa per a conscienciar el públic sobre l’eficiència energètica

Gas Natural Fenosa serà present un any més al Sitges– Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc del 9 al 18 d’octubre. La companyia estrenarà en el marc d’aquest certamen el curt Nivel 7, dirigit per l’actor i director de cinema Santiago Segura, i produït per la companyia energètica amb la col·laboració d’El Terrat.

A més, Gas Natural Fenosa ha firmat un nou acord amb el Sitges- Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que la converteix en patrocinadora oficial del certamen per quarta vegada consecutiva. Sitges és el primer festival de cinema fantàstic del món i una de les principals cites cinematogràfiques del nostre país.

El curt de Santiago Segura forma part de la segona edició de Cinergía, una iniciativa de Gas Natural Fenosa per a apropar l’eficiència energètica al gran públic a través del setè art i fomentar el talent en la indústria cinematogràfica del país.

La història comença amb la visita sorpresa del president d’una comunitat de veïns, obsessionat amb el consum responsable, a una veïna que, rere una aparença de senyora discreta, oculta una cruel malgastadora de vats. Anabel Alonso, Enrique Villén i Joaquín Reyes són els actors encarregats de donar vida als personatges en aquesta producció.

Juntament amb Santiago Segura, els curtmetratges d’aquesta edició de Cinergía han estat dirigits per Isabel Coixet, Paco León, i el jove guanyador del concurs de guions, Josep Pujol Bonet. Els curts estan protagonitzats per actors de reconegut prestigi com Carmen Maura, Secun de la Rosa, Anabel Alonso o Sílvia Abril, entre altres. Les produccions, que s’estrenaran en els principals festivals d’Espanya, arribaran fins a les sales de cinema i les llars de milers de persones. De fet, la passada edició de Cinergía va comptar amb 8 milions de visualitzacions a televisió i Internet.

Compromís amb la cultura i el cinema

Gas Natural Fenosa manté un compromís de col·laboració amb la societat i en especial amb el món del cinema, a través del seu suport als principals festivals i sales de projecció del país. La companyia patrocina, a més del Festival de Sitges, el Festival de San Sebastián, el Festival de Málaga, la Madrid Premiere Week, els premis Feroz de la crítica i el Festival Internacional de Cine de Cartagena, així com més de 40 sales de cinema de la xarxa Cinesa a Espanya que porten el nom de Gas Natural Fenosa.

Aquest estiu, organitza en col·laboració amb l’Academia de Cine, i per tercer any, el Cicle Gas Natural Fenosa de Cinema Itinerant, que aproparà el millor cinema espanyol de forma gratuïta a 10 municipis de tot el territori. Amb el seu suport al món del cinema, Gas Natural Fenosa col·labora amb una de les indústries que han resultat més afectades per la crisi, especialment en el cas dels festivals, que han patit fortes retallades en les seves fonts de finançament en els últims anys.