Nova Activitat Catacultural:Cel del Desert: viatge turístic i astronòmic al Marroc per iniciar-se en l’astronomia o perfeccionar la fotografia dels astres. De l’11 al 18 de setembre i del 7 al 14 de desembre

Marroc

Camell

 

 

 

 

 

 

Cel del Desert: viatge turístic i astronòmic al Marroc per iniciar-se en l’astronomia o perfeccionar la fotografia dels astres. De l’11 al 18 de setembre i del 7 al 14 de desembre

El Cel del Desert

El desert ens ofereix moltes meravelles. Interminables mars de dunes daurades. Inspiradores postes i sortides de Sol. Petits poblets concentrats al voltant dels oasis. Mercats on passejar i perdre’s.

Però per sobre d’aquestes meravelles, una: l’espectacle del firmament. Nits fosques i transparents, poblades per milers d’estrelles, ideals per a l’observació, l’aprenentatge i la reflexió.

Uneix-te a nosaltres en un apassionant viatge per conèixer el desert i el seu cel. Descobreix els senyals que la natura ens envia a través del firmament. Identifica constel·lacions, estrelles i planetes. Visita alguns dels objectes més interessants del cel a través del telescopi. Aprèn a fotografiar el firmament. Deixa volar la teva imaginació cap a mons llunyans. Discuteix sobre la possibilitat de vida a l’univers, mentre aixeques la vista cap a un cel irrepetible.

I, per què no, atreveix-te a preparar i oferir als teus companys de viatge la teva pròpia observació del cel. Una excel·lent i entretinguda forma de consolidar els coneixements adquirits durant la setmana.

Sternalia ha fet un acord amb Marhaba Viatges, especialistes en viatges exclusius al Marroc. Us presentem El Cel del Desert, un viatge innovador de 8 díes en el que descobrireu la veritable essència d’aquest país juntament amb activitats i observacions astronòmiques en un entorn inigualable.

HOTELS
Hotel Barceló Fes Medina (4*)
Hotel Kanz Erremal (3*)
Hotel Taddart (4*)

DATES DISPONIBLES
De l’11 al 18 de setembre 2015
Del 7 al 14 de desembre 2015

PREUS
1.190 €/persona
180 €/persona – Sumplement per habitació individual

No s’aplicaran descomptes en aquesta activitat.

PER MÉS INFORMACIÓ I RESERVES
enviar mail a info@catacultural.com