Star Wars Catalunya celebra el 40è aniversari de la saga amb la 1a Jornada Solidària (21 de maig)

Star Wars Catalunya celebra el 40è aniversari de la saga amb la 1a Jornada Solidària

18425504_1772821263010284_1920095183818913603_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest diumenge 21 de maig, l ’entitat celebrarà la 1a Jornada S olidària a la Farga de l’Hospitalet pe r fer un homenatge al 40è aniversari de la saga i donar a conèixer la seva tasca benéfica Durant tot el dia hi haurà conferències, tallers infantils , photocalls amb els personatges de la saga, concursos i venda de marxandatge Tots els beneficis recollits aniran destinats a les associacions i entitats benèfiques amb les quals Star Wars Catalunya col·labora habitualment .

 Amb motiu del 40è aniversari de l’estrena de la Guerra de les Galàxies, aquest diumenge 21 de maig Star Wars Catalunya
organitza la 1a Jornada Solidària a la Farga de l’Hospitalet .
 

Star Wars Catalunya és una Associació Sense Ànim de Lucre creada l’any 201 1 i amb més de 50 membres . Les persones que en formen part compten amb vestits fidedignes dels personatges que apareixen a la saga galàctica .

La 1a Jornada Solidària Star Wars Catalunya donarà a conèixer la tasca social que duem a terme . Els actes als quals participem sempre són de carácter sociocultural, educatiu i/o solidari, i tenen la finalitat d’ajudar a les persones que més ho necessiten .
 

Donem suport a organitzacions benèfiques, visitem plantes infantils d’hospitals on fem distribució de llibres i joguines als infants. Aquest s a ctes il·lusionen als més petits i, alhora, sensibilitzen a la ciutadania . També participem en actes culturals,
festivals de cinema i desfilades per recaptar fons i donar – nos a conèixer.

Durant la 1a Jornada Solidària , hi haurà exposicions, conferències, rifes i activitats per a tot el públic. Les persones que hi assisteixin podran gaudir amb la presència dels seus personatges pre ferits de la saga, adquirir productes relacionat s amb l’univers Star Wars i conèixer la fein a d’un s eguit d’artistes que posaran el seu art a l’abast de tothom . També comptarem amb la presència de les associacions amb les quals participem .

En finalitzar la jornada, els beneficis de les entrades, venda de marxandatge i rifes seran destinats a les associacions i entitats benèfiques