Teatro

The Feliuettes estrenen Cobi, Curro, Naranjito un musical nostàlgic i gamberro dirigit per Martí Torras amb música de Gerard Sesé (a partir del 30 de desembre) Sala Muntaner

The Feliuettes estrenen Cobi, Curro, Naranjito un musical nostàlgic i gamberro dirigit per Martí Torras amb música de Gerard Sesé

  ccn_fotos_logo-6_400 (1)

 

 

 

 

 

 

Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau —The Feliuettes— estrenen el proper 20 de desembre a la Sala Muntaner Cobi, Curro, Naranjito un musical divertit, nostàlgic i gamberro que mira cap els 80 i 90 amb un sentit de l’humor absurd i irreverent. Es tracta d’un musical, un cabaret i un retorn al passat que ens arriba de la mà de tres grans actrius còmiques, que canten i ballen al ritme de la música original de Gerard Sesé, interpretada en directe. La direcció i la dramatúrgia de l’espectacle és de Martí Torras Mayneris — director i dramaturg del trio femení Divinas o dels exitosos espectacles de clown Rhum i Rhümia— amb la col•laboració de Mireia Giró, Gerard Sesé i les mateixes Feliuettes en els textos.

Sinopsi

Cobi, Curro, Naranjito és teatre, és cabaret, és un musical, és humor absurd canalla i gamberro. Un retorn al passat, un viatge als anys 80-90. Un exercici de nostàlgia cap a la nostra infància i adolescència. Amb referències constants a les sèries de televisió, el cinema, la música, els anuncis, la moda, les joguines…més conegudes d’aquella època.

Una comèdia amb tres cantactrius còmiques i un músic en directe. Tres noies i mitja que no han madurat, que es van criar davant d’un televisor, i sempre han anat a la recerca d’un pare que mai va aparèixer, perquè feia de mascota en grans esdeveniments. Aquesta és també la història del Francisco, l’home que un dia va ser el Cobi, el Curro i el Naranjito.

FITXA TÈCNICA

Cobi, curro i naranjito

Espectacle en català

Estrena dilluns 20 de desembre. Sala Muntaner.

Funcions de dimecres a dissabte a les 20:30 h. i diumenge a les 18:30 h.

 

Laia Alsina Riera

Maria Cirici

Laura Pau

i la col•laboració de Camilo García i Maife Gil

Direcció: Martí Torras Mayneris

Composició i direcció musical: Gerard Sesé / Ferran Vilajosana

Dramatúrgia: Martí Torras Mayneris i The Feliuettes

a partir de textos i lletres de Martí Torras Mayneris, Mireia Giró i Gerard Sesé

 

Coreografia i moviment: Fàtima Campos

Escenografia: Sarah Bernardy i Martí Torras Mayneris

Vestuari: David Soro i Fàtima Campos

Vestuari Cobi i Naranjito: Berta Cabanas

Disseny de so i cap tècnic: Guillem Rodríguez

Disseny de llums: Sarah Bernardy, Guillem Rodríguez, Martí Torras Mayneris

Ajudanta de direcció: Fàtima Campos

 

Disseny gràfic: Toni Galmés i Miquel Caldentey –  Storyboards.cat

Fotografia: Arnau Chavarria

Producció executiva: Àfrica Estríngana

 

Una producció de Vània Produccions, WKND-Teatre i The Feliuettes.

Agraïments:

Mònica Bofill, Mireia Giró, Mireia Rossich, Toni Márquez, Pere Fontanet, família Pau Custodio, família Cid Tello, famíia Custòdio Martínez, família Madico Brugueras, família Campos Trepat, família Torras Mayneris, Els Pirates Teatre, La Reial,Centre Cívic Parc Sandaru, Centre Cívic Cotxeres Borrell i Ajuntament de Montmeló.