Una aventura dins un globus aerostàtic (Sala Moragues – El Born Centre Cultural) Del 03/01/2015 al 04/01/2015

Una aventura dins un globus aerostàtic

tripulaglobus-225x170

Sala Moragues – El Born Centre Cultural
Del 03/01/2015 al 04/01/2015
Adreça: Pl Comercial, 12
www.elborncentrecultural.cat

Web de venda d’entrades: www.elborncentrecultural.cat

La Sala Moragues del Born Centre Cultural allotjarà aquests dies un globus aerostàtic en desús, que s’omplirà de gent. Aquest globus serà l’escenari i alhora la platea de Tripula, un espectacle dels Farrés Brothers que convida els assistents a endinsar-s’hi per iniciar un divertit viatge imaginari.

Amb la implicació de tothom, la tripulació aconseguirà dirigir-se cap al “pol oposat”, on viu una espècie animal desconeguda que s’ha d’identificar. D’aquesta manera, els espectadors es convertiran també en exploradors.

Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar, i avui ho exposen a un grup de passatgers. Fa anys que estudien les memòries dels germans Montgolfier, inventors del globus aerostàtic. Finalment es veuen amb cor de poder fer un pas endavant en l’evolució dels mitjans de transport i presenten la seva gran obra: el Globus Estàtic.

El Globus Estàtic viatja per l’espai entremig, per les costures de la realitat, i permet anar a llocs que fins ara ningú sospitava que existissin: creuar els confins del món, submergir-se al mar dels dubtes o viatjar fins a la galàxia d’andròmina.
Entrant a dins del globus, doncs, farem un viatge imaginari, impossible, plàcid…però no exempt d’imprevistos i sorpreses.

Dissabte

a les 17:00 h i a les 18:30 h

Entrada general de: 3 €.

Diumenge

a les 12:00 h i a les 17:00 h

Es venen les entrades a El Born Centre Cultural.