Visita la fàbrica dels Reis d’Orient (del 27/12/2014 al 04/01/201) Entrada Gratuïta

La fàbrica dels Reis d’Orient

fabrica-reis-orient-225x170

Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Del 27/12/2014 al 04/01/201
5Adreça: C Sant Adrià, 18*24
Web: www.bcn.cat/nadal

Els visitants de la fàbrica podran comprovar com els operaris que ajuden els Reis treballen perquè tots els regals estiguin a punt per a la nit de Reis. A més, durant els vuit dies de la intervenció, els finestrals dels tres pisos de la façana d’accés a la fàbrica de creació s’il·luminaran amb colors per deixar entreveure els milers de regals del magatzem reial.

Aquesta proposta artística, que va guanyar dos premis FAD el 2012, és obra de l’artista Xevi Bayona i del col·lectiu Las Gardenias.

Tenim el plaer de convidar-vos a les Jornades de Portes Obertes de la meravellosa Factoria i Magatzem de Ses Majestats els Reis Mags que es celebraran a partir del 27 de Desembre fins al 4 de Gener.

Aquest any, per segon any consecutiu, obrim les portes de la nostra magnífica i excel·lent fàbrica perquè nens i adults, petits i grans, nois, noies i animals de companyia, pugueu venir a veure els últims avanços tecnològics disposats a Fabra i Coats amb l’ocasió de l’arribada dels Excel·lentíssims Reis Mags d’Orient.

En aquesta visita podreu veure com ens organitzem per preparar els regals que la nit del 5 de gener es repartiran puntualment per tota Barcelona. Tot això, en el marc incomparable d’una fàbrica a ple rendiment.

Animem als més endarrerits a què aprofitin la visita per lliurar la seva carta directament als nostres operaris
Veniu a les Jornades Portes Obertes! Us hi esperem!

Informació

Horaris

27 de desembre, 28 de desembre, 29 de desembre, 30 de desembre, 31 de desembre, 2 de gener, 3 de gener, 4 de gener de 18:00 h a 21:00 h

Preus

Entrada Gratuïta.

Organitzat per Institut de Cultura de Barcelona.