Una teràpia integral: La divertida comèdia de Cristina Clemente i Marc Angelet, ara al Teatre Goya a partir del 15 de març


“Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix.”

El 15 de març arriba, al Teatre Goya, Una teràpia integral,l’obra de Cristina Clemente Marc Angelet, protagonitzada per Abel FolkLlum BarreraRoger Coma i Laura Porta. L’espectacle és una producció de Velvet Events

Després de conquistar tant el públic de Barcelona, com el de Madrid, torna aquesta comèdia amb punts dramàtics sobre la necessitat humana d’obrir-se als altres i de creure en alguna cosa que doni sentit a l’aparent d’absurditat de les nostres vides.

Amb un excel·lent Abel Folk convertit en gurú/forner que treballa la salut emocional a través de la factura de pa, els personatges del curs d’en Toni Roca exploren, en les seves misèries, les preguntes i cicatrius que tots portem dins i, així, el seu camí es converteix en el nostre.

Destaca la presència de Llum Barrera que, després d’una absència de 15 anys, torna als escenaris amb aquesta comèdia divertida i punyent alhora. 

El text i la direcció de Cristina Clemente i Marc Angelet proposen una obra amb un ritme perfectament dosificat, amb unes interpretacions al punt just i amb una història que, com els millors pans, es cou a foc lent per oferir una complexitat de capes del tot exquisida.
Una teràpia integral es representarà a partir del dimecres 15 de març de 2023 al Teatre Goya, durant 6 úniques setmanes.

Sinopsi 
En Toni Roca és un geni del pa que imparteix uns cursos molt especials, amb tan poques places que hi ha bufetades per apuntar-s’hi. La premissa del curs és ben clara: “Per fer un bon pa, no cal ni la millor farina ni el llevat més fresc, per fer un bon pa el que cal és estar bé amb un mateix.” La Neus, el Bruno i la Laura han aconseguit inscriure-s’hi, però encara no saben què es trobaran en aquestes intensives jornades de taller.  Seran ells tres capaços d’assolir l’objectiu que es marca el curs?