Vine a conèixer…les Drassanes de Barcelona (18/11/2013 – 29/05/2014) Activitat gratuita

Vine a conèixer…les Drassanes de Barcelona
(18/11/2013 – 29/05/2014)

activitat703

L’MMB ha organitzat un cicle de trobades sobre les Drassanes amb els investigadors que han estudiat l’edifici i que han descobert aspectes inèdits de la seva història. Per saber més sobre el què, el quan i el com de les instal·lacions marítimes més importants de la Mediterrània occidental i de la recuperació de l’edifici i la seva història.

La primera de les sessions serà Vine a conèixer…La Drassana medieval, a càrrec del Dr. Albert Estrada-Rius, historiador. Professor de la Universitat Pompeu Fabra i autor dels llibres La Drassana Reial a Barcelona a l’edat mitjana: organització institucional i construcció naval a la Corona d’Aragó i La Generalitat de Catalunya a la Drassana Reial de Barcelona en temps d’Alfons el Magnànim.

Data: 18 de novembre

La següent sessió serà Vine a conèixer…La Drassana dels Àustria, a càrrec del Dr. Jordi Buyreu Juan, professor d’Història Moderna de la UB i autor del llibre Les institucions i conflictes a la Catalunya Moderna. Entre el greuge i la pragmàtica (1542-1564) i de nombrosos articles sobre Catalunya durant els segles XVI i XVII.

Data: 12 de desembre

Totes les sessions tindran lloc a la Sala d’actes i Naus de les Drassanes
Hora: 19h
Activitats gratuïtes d’entrada lliure