Visita guiada a l’exposició ‘T’estimo? Una història de l’amor i el matrimoni’ (09/01/2016 – 22/05/2016)

10579

QUINA ÉS LA TEVA HISTÒRIA D’AMOR?

 

 

 

D’històries d’amor n’hi ha hagut moltes al llarg de la història: Marc Antoni i Cleòpatra, Maria Callas i Aristòtil Onassis o Romeu i Julieta en són un exemple de seducció, creences i passió. Per al cap de setmana més romàntic de l’any, et proposem una visita al Museu d’Història de Catalunya acompanyats de l’exposició T’estimo? Una història de l’amor i el matrimoni.

L’exposició repassa els principals canvis que s’han donat en el matrimoni i en les maneres d’estimar-se al llarg del temps, des de l’època clàssica fins a l’actualitat. I en el recorregut descobrirem alguns dels costums i dels elements més característics de cada moment: el galanteig i la seducció, les creences, els costums del dia del casament i la funció social del matrimoni com a institució, entre d’altres.

ACTIVITAT RECOMANADA

Visita guiada a l’exposició, 12 h. No cal reserva prèvia

 

Visita guiada a l’exposició ‘T’estimo? Una història de l’amor i el matrimoni’

Inici: 09/01/2016  –  Fi: 22/05/2016
 

Visita comentada a l’exposició per a públic general:

  • Dia i dates: cada dissabte, del 9 de gener al 22 de maig
  • Hora i durada: a les 12 h (durada 50 minuts)
  • Preu: activitat gratuïta inclosa en el preu d’entrada a l’exposició. No cal reserva prèvia. 
  • Punt d’inici: a l’entrada de l’exposició (1a planta del Museu)
 

Per a grups: Per a visites privades a grups, cal contactar amb el servei de concertació de visites del Museu, que els informarà dels horaris, preus i condicions de reserva per a grups. Contacte: 93 225 42 44 (dl. a dv. de 9 a 14 hi de 15.30 a 17.30 h.) o a mhcvisites.cultura@gencat.cat