Viu l’ambient del Pride! Entre les primeres activitats que se celebraran s’hi compten la Mostra Comercial de dissabte, 20 de juny, al carrer del Consell de Cent amb Muntaner, on es llegirà el pregó inaugural, a les 19.00 hores, i la festa d’obertura, el dijous 25 al vespre, a l’antiga Fàbrica Damm.

Viu l’ambient del Pride!

pridebcn1-723x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La 7a edició del Pride ja és aquí! Fins al 28 de juny, Barcelona s’omple de teatre, cinema, conferències, esport, comerç i oci amb motiu de l’esdeveniment més multitudinari del Mediterrani del col·lectiu LGTBI, que l’any passat va assolir la xifra de 200.000 assistents.

Enguany, el Pride posa el punt de mira a l’assetjament que pateix aquest col·lectiu en diferents àmbits, i la desfilada portarà per lema “Stop bullying LGTBI. Ni a l’escola ni enlloc”.

Entre les primeres activitats que se celebraran s’hi compten la Mostra Comercial de dissabte, 20 de juny, al carrer del Consell de Cent amb Muntaner, on es llegirà el pregó inaugural, a les 19.00 hores, i la festa d’obertura, el dijous 25 al vespre, a l’antiga Fàbrica Damm.

El gruix d’activitats, però, es desenvoluparà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, on s’instal·larà el Pride Kids, l’espai dedicat als més petits, que inclourà tallers i jocs, i la Mostra d’Entitats, amb 30 associacions representades i zones d’oci. També serà l’escenari de la tradicional Cursa de Talons, la bicicletada popular, el concurs Miss Drag Pride, la festa de l’escuma, la lectura del manifest i la festa final del Pride, un cop s’hagi completat el recorregut de la desfilada, que té el seu punt de sortida al parc de les Tres Xemeneies.

El darrer dia es farà una festa al Tibidabo amb descomptes especials en el preu de l’entrada. Xerrades, representacions teatrals, concursos i concerts en diferents punts de la ciutat completen el programa d’aquesta edició. Consulta totes les activitats en aquest enllaç.http://www.pridebarcelona.org/