World Press Photo Barcelona (del 10 de novembre al 11 desembre 2016)

 

World Press Photo Barcelona

Del 10 de novembre al 11 de desembre de 2016

 WPPH_EXHI_12_fc

World Press Photo és considerada l’exposició més important de l’àmbit del fotoperiodisme mundial, tant per la qualitat de les fotografies com pel debat que generen les temàtiques que aborda. La mostra és el resultat del concurs internacional que any rere any duu a terme la Fundació homònima amb l’objectiu d’inspirar la comprensió del món a través de la fotografia de premsa de qualitat. 

Des de 2005, Photographic Social Vision, com a partner de World Press Photo, l’organitza al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i programa en paral·lel continguts audiovisuals, visites guiades, tallers i conferències vinculades a les imatges guanyadores per tal de fer viure als visitants l’experiència fotoperiodística en profunditat. En aquest temps, l’arxiu resultant de les exposicions conforma, no només el registre dels darrers anys d’història mundial, sinó que és també l’aparador dels diferents gèneres documentals i de narrativa visual. Es tracta d’una de les exposicions fotogràfiques que concentra més públic a la ciutat, amb un nou rècord de més de 48.700 visitants durant el mes que va durar la darrera edició el 2015.

Aquesta propera edició 2016 i sota el lema “Veure i entendre”, l’exposició World Press Photo Barcelona reuneix 155 fotografies i els treballs multimèdia guanyadors del concurs internacional. Les obres es podran veure del 10 de novembre al 11 de desembre de 2016 en el CCCB, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. L’exposició s’inaugurarà amb la presència de Lars Boering, director de la Fundació World Press Photo que organitza el concurs anual de fotoperiodisme.

Compra ja les teves entrades online per aquesta nova edició de World Press Photo a Barcelona i estalvia’t les cues de taquilla.

COMPRAR ENTRADES

 
 

Horaris d’exposició

 

De dimarts a dijous d’11 a 20 h
Divendres d’11 a 21 h
Dissabtes i diumenges de 10 a 21 h
Dilluns tancat, excepte el 5 de desembre
Les taquilles tanquen mitja hora abans del tancament de la sala.