EL LICEU INAUGURA LA TEMPORADA 23/24 AMB ‘EUGENE ONEGIN’ DE TXAIKOVSKI 27 de setembre 
Josep Pons dirigirà l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu fent brillar una partitura romàntica de gran potència emocional. L’acompanyarà un elenc excepcional format per Svetlana Aksenova i Kristina Mkhitaryan en el rol de Tatiana i Audun Iversen i Iurii Samoilovencarnant el personatge d’Eugene Onegin.
 
Representada per primera vegada el 2020 a Oslo, la proposta firmada per Christof Loy és una coproducció del Liceu amb la Den Norske Opera i el Teatro Real. El director reflexiona sobre el pas del temps en una proposta minimalista, on afloren els sentiments més íntims. 
 
Aquest mateix dia, la Sala Miralls també acull la inauguració d’una instal·lació de Lolo & Sosaku, una mostra que parla de l’atemporalitat del so, de com poden vibrar certs objectes encara que estiguin inactius i a la vegada l’obra barreja concert i videoart, podent-se desxifrar allò que ha passat en aquell mateix espai amb aquelles mateixes peces.
 
La inauguració de la temporada 23/24 del Liceu comptarà amb la presència del món cultural, polític i de la societat civil