ActividadesActualidad

El Mag Stigman comparteix trucs ‘on line’ del seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’ per alleugerir el confinament

https://drive.google.com/file/d/15IDwJwd6p2aZeNLjIxGplciaRjjmwFrE/view

El Mag Stigman comparteix trucs ‘on line’ del seu espectacle ‘El Circ dels Impossibles’ per alleugerir el confinamen

tEls jocs de manipulació de cartes formen part del seu darrer espectacle, que combina màgia i circ, i està adreçat a un públic familiarLes actuacions es poden veure a les seves xarxes socials: Facebook (www.facebook.com/MagStigman/) i Instagram (https://www.instagram.com/magstigman/)Truc de màgia del Mag Stigman amb el paper de WC 
FOTO Mag Stigman 
Lleida, dilluns 23 de març de 2020.- El Mag Stigman continuarà fent els seus trucs de màgia, tot i el període de confinament. Durant aquests dies de reclusió, compartirà els seus vídeos de jocs de manipulació de cartes a les seves xarxes socials a:

Facebook (www.facebook.com/MagStigman/)
Instagram (https://www.instagram.com/magstigman/)

El Mag Stigman explica que aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat de distreure la gent en aquests dies complicats, en els quals tothom s’ha de quedar a casa. Els números de màgia que mostrarà formen part del seu darrer espectacle ‘El Circ dels Impossibles’, un ‘show’ molt participatiu, en el qual combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions i molta música.

Stigman evoca la història real d’un famós circ que antigament va ser considerat un dels majors espectacles del món. Amb dosis de màgia, il·lusió i sobretot, amb molt bon rotllo, Stigman intenta que la màgia de la pista ressorgeixi com anys enrere.

Stigman, psicòleg de formació, és també professor de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull i combina la seva faceta artística amb la innovació pedagògica. Així, de forma paral·lela, ofereix sessions formatives, tant per a alumnes com per a professors, en què posa a l’abast eines de màgia per aprendre i ensenyar matemàtiques.