39a Marató de Barcelona 12 de març

 

39a Marató de Barcelona

 

slider

 

 

Atletes d’arreu del món es reuneixen el 12 de març per córrer la 39a edició de la Zurich Marató de Barcelona.

L’interessant recorregut urbà de la cursa, que permet gaudir dels principals atractius turístics de Barcelona, i el clima suau que caracteritza la ciutat fan d’aquesta marató una de les més atractives d’Europa.

A més, amb motiu de la cursa, la ciutat celebrarà un cap de setmana dedicat a l’esport i l’atletisme amb actes per a tots els públics.

Els dies 10 i 11 de març tindrà lloc la fira Expo Sports al pavelló 8 del recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Es tracta d’una de les fires més importats d’Europa en l’àmbit de l’atletisme, les curses de muntanya i els triatlons. Hi prendran part gairebé dos-cents expositors, i l’entrada és gratuïta.

El dissabte 11 de març els més petits podran participar a la Kids Race, que tindrà lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. I els més grans podran fer un escalfament previ a la gran cursa amb la Breakfast Run. El recorregut és de 4 quilòmetres i ressegueix el traçat final de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona.

I el mateix dissabte, al recinte de l’Expo Sports se celebrarà la Pasta Party, en què es repartiran plats de pasta entre les persones que l’endemà participaran a la Marató.