Us deixem algunes propostes per aquest cap de setmana (del 2 al 4 de setembre 2016)

 

De l´1 al 4 de setembre

Food Explorers Tast Barcelona

imatges-tapes1-760x428

 De dijous a diumenge de 12:00h a 16:30h i, de 20:00h a 24:00h Entrada Gratuïta

Tapes: 3 tokens.

Se celebra a: Museu Marítim de Barcelona.

Alguns dels millors locals de la ciutat ofereixen una selecció de tapes al Museu Marítim en una nova edició del Tast Barcelona.

Durant tot el cap de setmana, alguns dels millors locals de la ciutat oferiran una selecció de tapes en una nova edició del Food Explorers Tast Barcelona.

L’esdeveniment congregarà al Museu Marítim els restaurants més reputats de Barcelona i els xefs que configuren l’alta gastronomia de la ciutat. Cada establiment ha creat una tapa exclusiva per a l’ocasió.

http://www.catacultural.com/food-explorers-tast-barcelona-de-l1-al-4-de-setembre/

Del 2 a l’11 de setembre

La Setmana del Llibre en Català estrena disseny

Literatura. Els nous mòduls s’integraran en l’estètica del Mercat de Santa Caterina i permetran ampliar el nombre d’expositors.

Del 2 a l’11 de setembre l’avinguda de la Catedral de Barcelona es converteix en l’epicentre de la lectura en català. En aquesta edició participaran en La Setmana del Llibre en Català 150 expositors, un 28% més que el 2015.

Una de les novetats d’enguany són els mòduls que s’integraran en l’estètica del Mercat de Santa Caterina i n’incorporaran els colors de la teulada. A més, aquests mòduls es disposaran de manera que creïn un petit recorregut, i així els visitants podran seguir un itinerari per La Setmana.

Aquesta 34a edició de La Setmana concentrarà l’oferta de llibres i publicacions en català més gran de la història. En total hi haurà 63 mòduls i 150 expositors, entre segells editorials, llibreries i institucions, un 28% més que l’any passat. A més, en l’espai iQUIOSC.cat hi haurà una mostra de 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat.

 

RodiBook (2 y 3 de septiembre)

 

RodiBookLogo

Los amantes de las dos ruedas regresan este fin de semana al Pirineo en la 5ª edición de Rodibook
700 inscritos recorrerán un nuevo trazado sorpresa de más de 730 km con la única ayuda del roadbook, el libro de ruta.
Días 2 y 3 de septiembre, con salida en Vielha (Catalunya)

RodiBook, el evento motociclista no competitivo que transcurre por carreteras del Pirineo español y francés, arranca este fin de semana (2 y 3 de septiembre) su 5ª edición. Con un éxito total de participación, moteros de España, Portugal y Francia se darán cita en la población de Vielha (Catalunya) para participar junto con amigos y familiares en esta experiencia única.
Tras 5 años, Rodibook se ha convertido en el referente nacional en rutas moto-turísticas no competitivas. Así lo demuestra el frenético ritmo de inscripciones al evento. Durante el primer día ya se habían inscrito 400 participantes, completándose el resto (hasta las 700 inscripciones) en tan sólo una semana.

Més informació http://www.catacultural.com/rodibook-2-y-3-de-septiembre/?lang=es

3 i 4 de setembre

Torna el mercat més ‘trendy’

 Palo-Alto-Market_Urban-Paradise_2-640x235-300x110

 

 

 

A Palo Alto Market estan convençuts que aquest cap de setmana farà sol i calor, i és per això que es neguen a oblidar les palmeres, per organitzar un dels esdeveniments més apreciats per tota persona ‘trendy’ que s’escaigui i volti per Barcelona aquest dissabte o diumenge encara d’estiu.

A més dels ya mítics street market i street food que reuneix el més destacats de la roba vintage, complements artesanies i deliciós menjar gourmet; aquest cap de setmana Concept Gallery, Bohème Gallery i Desgin Gallery també estaran presents en el recinte amb les últimes tendènciesen objectes, instal·lacions efímeres, art o disseny.

Per aquells que us acosteu per la proposta gastronòmica, podreu gaudir en família de la preparació de sucs naturals amb gran varietat de fruites i verdures en el Panasonic Family Workshops, com també dels maridatges Torres amb bon vi i bona música.

Si per vosaltres el plus és la proposta musical, aquest cap de setmana passaran pel market grups com Shamrock Vagabond, Ken Stringfellow, Reverendo Tedi, Golfo de Guinea, Sara Pi, Veski o Raver Jewish.

PALO ALTO MARKET

FUNDACIÓ PALO ALTO (C/PELLAIRES, 30-38)

DISSABTE 3 I DIUMENGE 4 SETEMBRE 2016 – 11:00 – 21:00H

 Més informació http://www.catacultural.com/torna-el-mercat-mes-trendy-3-i-4-de-setembre/?lang=es

 

Del 4 al  29 de setembre: Barcelona, Bigues i Riells i Vilafranca del Penedès

L’HORA DEL JAZZ 2016

 

ZONA DE PREMSA 

CATALÀ / CASTELLÀ 

 

Una nova edició del festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de setembre amb concerts de la millor escena jazzística del nostre país 

20160722143018474_300_200_1_0

Aquest any tindrà una programació d’excepció amb Abrié-Cordero Duo, Albert Bello & Oriol Saña Quartet, Marco Mezquida & Manel Fortià, Xavier Dotras Trio, Martín Leiton Trio, Diana Palau & Joel Moreno Project, Elisabet Raspall & Dani Pérez Duet, Clara Sallago Quintet, Ignasi Terraza Trio i Gonzalo del Val Trio que reuneix a alguns dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional actual, Gonzalo del Val, David Mengual i Marco Mezquida. 

El festival redueix enguany el nombre de concerts degut a la rebaixa de gairebé un 24% de la subvenció rebuda per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Tot i això, el festival manté la qualitat de les seves propostes i es manté ferm al seu esperit oferint a Barcelona una programació gratuïta diürna a la plaça de la Vila de Gràcia, a més d’un concert nocturn al Cafè del Conservatori del Liceu.

Aquest any el festival també surt de Barcelona programant un concert a Bigues i Riells i repeteix, degut a la bona acollida de l’any passat, amb un concert al Vinseum de Vilafranca del Penedès

Més informació http://www.catacultural.com/lhora-del-jazz-2016-del-4-al-29-de-setembre-barcelona-bigues-i-riells-i-vilafranca-del-penedes/

   

4 de setembre.

8º FESTIVAL DIA DE BRASIL

Parc del Fòrum

 
  

 

 brasil
 

El festival Dia de Brasil omplirà Barcelona de música, cinema i gastronomia brasilera, a més a més de tot un complet programa d’activitats al voltant de la cultura del país

El cantautor Lenine, un dels artistes icona de l’actual MPB, serà el cap de cartell del festival, que comptarà amb altres grans noms de l’escena musical brasilera com Mariene de Castro, Verónica Ferriani i Chambinho do Acordeón, a més a més del grup brasiler establert a Barcelona Caníbal Football Club. 

 Més informació http://www.catacultural.com/8o-festival-dia-de-brasil-4-de-setembre-parc-del-forum/?lang=es

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   

.

 

4 de septiembre

Vintage Market

13680537_1132918333433716_6032104959081575205_n

 
 
domingo, 4 de septiembre de 11:00 a 20:00
 
  •  
     
    Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona
     
     
No hace falta ser vendedor profesional para participar. Aprovecha esa oportunidad única para deshacerte de tus libros, juegos, juguetes, muebles, artículos de decoración, zapatos, ropa, ferretería, electrodomésticos, equipos de música, vídeo, CD, DVD, revistas…
Y por supuesto para todos los profesionales y enamorados del vintage, el Barcelona Vintage Market es el evento perfecto para exponer y vender vuestros tesoros.
 

4 de septiembre

 Flea Market

 13906872_1788331821400831_6472037773087200759_n
 
 
domingo, 4 de septiembre de 11:00 a 20:00
  •  
     
     
     

    Plaça de Salvador Seguí, 08001 Barcelona (Barcelona), Espanya 

     
     
     
 Después de un intenso y caluroso verano, llega la hora de dejar las bermudas y los sombreros de paja, para recuperar de nuevo la rutina… 

No suena muy buen plan, pero por qué no mirarlo de forma positiva? Volvemos a las andadas y la ciudad recupera su ritmo habitual, por ello este 4 de septiembre ¡celebramos Fleadonia por todo lo alto!

Las vacaciones nos dejan relajados pero también sin blanca, y un secondhand market siempre será una buena opción para llenarnos un poco los bolsillos y coger con ganas la vuelta al cole. Renovar tu armario o encontrar nuevos tesoros, estamos seguros de que te darán fuerzas para esta operación retorno.

 Més informació http://www.catacultural.com/flea-market-4-de-septiembre/