Estenes de teatre del 13 al 16 d´octubre 2016

 

telones-para-teatro

 

 

 

 

 

 

Estrena 13 d´octubre

Una Vida al Teatre

La Seca-Espai Brossa 

1e576474-4779-42b4-ac25-8fdceb1aca21  
Celebren els 50 anys d’Enric Majó als escenaris
“Una comèdia al voltant dels actors”, així defineix David Mamet Una vida al teatre. Entre línies ens mostra la seva admiració per aquests éssers generosos que el captiven: els actors i les actrius. Una comèdia amb ‘pathos’, a flor de pell, lluny de la mirada vitriòlica que l’autor mostra a d’altres obres, amb diàlegs magistrals, on dissecciona altres agents de la nostra societat. Una comèdia sobre l’artifici d’actuar en escena o sobre l’artifici de viure…? Una vida al teatre ha estat interpretada al teatre i a la televisió per actors emblemàtics com Patrick Stewart o Jack Lemmon, en el paper de Robert, acompanyats d’excel·lents i reconeguts actors joves, en el paper de John.
Més informació
 

http://www.catacultural.com/una-vida-al-teatre-estrena-13-doctubre-la-seca-espai-brossa/

TRAU, de Guillem Albà del 13 al 16 d’octubre – NOMÉS 4 DIES!!!

517a4483-1669-4eaf-a0e5-42cb85ac67a2

Benvinguts. Passeu, seieu, i deixeu-vos portar. Segurament no heu vist mai un món com aquest. I, segurament, encara que potser us recordi a algú, tampoc no heu vist mai un personatge com el que esteu a punt de conèixer.  Ell guarda tot el que viu.  Envasa i emmagatzema tots els moments abans que arribin al seu final.  Moments inacabats.  Un espectacle visual que viatja de la comèdia a la poètica, passant per l’absurd i el teatre de titelles. ”Trau” va ser estrenat després de l’èxit de “SKETCHOFRENIA” i “FLIRT”, i abans de “MARABUNTA” i “PLUJA”. Un espectacle íntim i personal de GUILLEM ALBÀ.

Més informació http://www.catacultural.com/trau-de-guillem-alba-del-13-al-16-doctubre-nomes-4-dies-laperla29/

 
 

 del 13 al 16 d’octubre

Abans de l’estrena

Obra de teatre i dansa

1473780743971  

© Pep Duran (OCRE visual studio)
 

 Del 13 al 16 d’octubre a l’Institut del Teatre de Vic Del 19 d’octubre al 13 de novembre a l’Eixample Teatre de Barcelona

 Abans de l’estrena  ha estat el projecte propiciat per VICCC 2016 que torna a revifar els meus vincles vitals i creatius amb Osona, amb Guilleries-Collsacabra i que van determinar una bona part de la meva primera activitat professional  (Joglars,Tossal Teatre…)
Joaquim Oristrell va ser el gran provocador d’aquest projecte per tal que intentéssim aquest mà a mà  la meva filla Joana Rañé -ballarina, coreògrafa i actriu-  i jo. Fins ara només havíem coincidit en treballs al cinema o a la televisió. Es tracta, doncs,  d’un espectacle on compartir els nostres coneixements de teatre i de dansa, les nostres vivències i records comuns, afrontant el gran repte de trobar-nos tots dos sols a l’escenari.
Intèrprets:
Ferran Rañé (Ramon Martí, primer actor) Joana Rañé (Anna Martí, ballarina, la seva filla)

del 14 d’octubre al 13 de noviembre

Teatre Lliure Montjuïc

IN MEMORIAM

 
inmemoriam_esp2
 Tenen 17 anys i els envien a primera línia de foc de la batalla que marcarà la Guerra Civil espanyola (1936-39). Els nois de La Kompanyia Lliure debuten recordant la lleva del biberó a partir del testimoni d’alguns supervivents. Un homenatge. La batalla de l’Ebre fou la més decisiva de la guerra, perquè les tropes franquistes foren incapaces d’ocupar Madrid, que era el que volia Franco per obtenir el reconeixement internacional del seu règim. L’Exèrcit Popular de la República a l’Aragó acabà desbandant (l’abril del 1938), que és el pitjor que li pot passar a una tropa regular perquè vol dir que els soldats, presos del pànic, corren amb l’objectiu de tornar-se’n cap a casa. I executen els qui volen barrar-los el pas.
intèrprets Joan Amargós / Enric Auquer / Quim Àvila / Eduardo Lloveras / Lluís Marquès / Joan Solé
 

 del 14 al 16 d´octubre

Ferran Carvajal presenta una peça sobre Merce Cunningham, Not a moment too soon

 Trevor and Merce_Foto_LOURDES DELGADO_petita

Una manera íntima i emocional d’apropar-se a un dels genis de la dansa contemporània del segle XX

 Del 14 al 16 d’octubre presentem al Mercat de les Flors Not a moment too soon, dirigida per Ferran Carvajal i que explica, a través del seu intèrpret Trevor Carlson, la relació entre el propi Carlson i el mestre Merce Cunnigham; Carlson va ser el secretari i assistent de Merce Cunningham durant els darrers 15 anys de la seva vida. Un testimoni de primeríssima mà que ens aproparà al pensament i vida del creador que fou parella del gran músic John Cage.

Més informació http://www.catacultural.com/ferran-carvajal-presenta-una-peca-sobre-merce-cunningham-not-a-moment-too-soon-del-14-al-16-doctubre/

 A parit del 16 d´octubre

EL PETIT LICEU OBRE LA TEMPORADA AMB MÉS IL·LUSIONISME QUE MAI  

bc843e924c

 Aria Kadabra inicia la programació familiar el proper 16 d’octubre amb una barreja de màgia i òpera que recorre els millors títols programats al Teatre

La nova temporada acollirà espectacles com El Superbarber de Sevilla, La petita flauta màgica, La casa flotant i Els músics de Bremen   El Petit Liceu obre la seva nova temporada amb Aria Kadabra, un nou espectacle que es podrà veure el 16, 22 i 23 d’octubre que ja va fascinar en l’edició de l’any passat i que es renova amb un nou argument adaptat a la nova programació del Liceu. Opera Illusion i Anna Llopart s’encarreguen de la idea i dramatúrgia d’aquesta segona edició d’un espectacle pioner que barreja  òpera, màgia i il·lusionisme. Gairebé 3.000 espectadors van omplir les dues funcions de l’espectacle estrella de 2015/16, una temporada familiar que va tancar amb un 85% d’ocupació.   Aquest espectacle fascinant d’il·lusionisme tindrà com a protagonista Fígaro (personatge principal de Le nozze di Figaro) i la temporada 2016/17 del Liceu.

http://www.catacultural.com/el-petit-liceu-obre-la-temporada-amb-mes-il%C2%B7lusionisme-que-mai-a-partir-del-16-doctubre/?lang=es