ActividadesActualidadExposiciones

A partir del 28 d’Octubre de 2017 La gran exposició de ‘Joc de Trons’ iniciarà la seva gira mundial a Barcelona

A partir del 28 d’Octubre de 2017
La gran exposició de ‘Joc de Trons’ iniciarà la seva gira mundial a Barcelona
La exposició oficial de la sèrie obrirá les seves portes de forma imminent, el proper 28 d’Octubre, al Museu Marítim de Barcelona i tindrà una durada limitada.

Les entrades ja estan disponibles a partir del14 de setembre a www.gameofthronesexhibition.es

8195703e-652d-487b-a7f4-b5af2672e2a6
 

HBO Global Licensing, la productora GES i la promotora local Sold Out anuncien avui que el proper 28 d’octubre GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION farà la seva estrena mundial a l’històric Museu Marítim de Barcelona, on es podrà visitar durant un temps limitat. Juntament amb Sold Out, col·labora la productora françesa Encore en aquesta exposició que es farà a Barcelona.

La nova experiència interactiva de més d’1.000 metres quadrats, inspirada en la sèrie de gran èxit d’HBO i formada per imatges impressionants i objectes fascinants, donarà als visitants la possibilitat de veure en primera personaattrezzo, peces de vestuari y decorats originals d’aquesta revolucionària sèrie. Les entrades per a aquest esdeveniment de gran èxit estan disponibles awww.gameofthronesexhibition.es

GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION permetrà a fans de tot el mónexperimentar l’art i submergir-se a l’univers artístic  de ‘Joc de Trons’ mitjançant l’exposició pública més extensa feta mai fins ara. Gràcies a una combinació única d’entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia, els visitants podran gaudir de les mítiques terres de Poniente i Essos, i reviure els judicis i les tribulacions dels nobles i del poble, que lluiten per sobreviure a l’ombra del Trono de Hierro.

A l’exposició hi haurà varies zones de temàtica dinàmica que representaran diverses localitzacions de la sèrie i en les quals es mostraran peces de vestuari, attrezzo, armes i armadures en un entorn immersiu:

  • Els paisatges hivernals del Norte, el Camino Real envoltat d’arbres i els majestuosos escenaris de Desembarco del Rey.
  • La ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers Inmaculados i els fidels de la Casa Targaryen.
  • Escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanco y Negro, elCastillo Negro, llar de la Guardia de la Noche, i les glaçades terres deMás allá del Muro.
  • L’espectacular peça central de l’emblemàtic Salón del Trono de Hierro, on els visitants podran visitar la seu del poder de Los habitantes de Poniente en tot el seu esplendor.
VÍDEO PRESENTACIÓ EXPOSICIÓ ‘GAME OF THRONES’ A BARCELONA
PREM PLAY PER VEURE-HO

DECLARACIONS DELS ORGANITZADORS

«Des de les escales de Rocadragón fins a la Fosa de Daznak, les terres i la gent d’Espanya han acollit alguns dels escenaris més emblemàtics de GAME OF THRONES», comenta Jeff Peters, vicepresident de llicències i distribució d’HBO«A més, la nostra primera localització per a aquesta exposició també és en un país en el qual fa poc hem llançat un nou servei de streaming, HBO España. Estem segurs que els nostres fans de Barcelona, de tota España i de la resta d’Europa gaudiran d’aquesta oportunitat de submergir-se en el món de GAME OF THRONES.»

«Ens fa molta il·lusió poder anunciar Barcelona, la porta de la Mediterrània, com a ubicació per a l’estrena mundial de GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION», afirma Eddie Newquist, director creatiu i vicepresident executiu de GES«L’estrena a Barcelona representarà la culminació dels esforços conjunts de molts artesans, dissenyadors i artistes de gran talent per crear aquesta col·lecció sense precedents d’objectes, vestuari i decorats emblemàtics, i poder mostrar-la a fans de tot el món; és un gran plaer per a nosaltres poder iniciar la gira en un indret històric tan singular.»

«És un gran honor per a Sold Out col·laborar amb el Museu Marítim, Encore, GES i HBO per dur a Barcelona l’estrena mundial de l’exposició oficial basada en la gran sèrie televisiva GAME OF THRONES», comentaRafael Giménez, director de Sold Out, companya local promotora de l’exposició a Barcelona«Hem triat Barcelona com a primera ciutat per a aquesta gran exposició itinerant de GAME OF THRONES pel seu caràcter cosmopolita i pel gran nombre de fans d’aquesta fantàstica saga televisiva que hi ha al nostre país. La presència a Barcelona d’aquest gran espectacle contribueix, sens dubte, a situar la ciutat en el circuit internacional de les principals exposicions internacionals.»

«És un gran plaer i un honor formar part d’aquesta nova aventura», afirmaPascal Bernardin de Encore. «Per fi aquesta emblemàtica sèrie es converteix en una exposició en viu quan falta ben poc perquè arribi l’hivern a Barcelona.»

D’aquí a pocs mesos s’oferirà més informació quant a les properes seus de la gira. Més informació: www.gameofthronesexhibition.es

SOBRE EL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
El Museu Marítim de Barcelona és una institució consagrada a la cultura marítima amb més de 80 anys d’història. Es troba ubicat a l’edifici de les Drassanes Reials, en la façana marítima de la ciutat i al peu de la muntanya de Montjuïc. Les Drassanes van ser catalogades, el 1976, com a Monument Històric-Artístic per la seva rellevància històrica en la construcció de vaixells. El 2006, el Museu Marítim de Barcelona va ser declarat Museu d’Interès Nacional.

Més informació a www.mmb.cat

ORGANITZAN

HBO Global Licensing
HBO Global Licensing concedeix la llicència oficial d’HBO® per desenvolupar i comercialitzar línies de productes innovadors inspirats en la premiada programació de la xarxa. Amb productes creats al voltant de sèries com Game of Thrones® iSilicon Valley®, així com també en sèries clàssiques com The Sopranos®Sex and the City®True Blood® i Entourage, trobarem peces de roba de moda, figures, joies, bandes sonores en format digital i en CD, rèpliques d’attrezzo i peces de vestuari, jocs, llibres i begudes, i també col·leccions exclusives, fetes en col·laboració amb marques de disseny de gran prestigi. Els productes es poden adquirir a botigues dels Estats Units, a http://store.hbo.com i al centre de vendes innovador d’HBO, HBO Shop®, situat al carrer 42 amb la Sisena Avinguda de Nova York. Els productes d’HBO Global Licensing també es venen internacionalment a Europa (www.hboshopeu.com), Àsia y Austràlia.

GES Events
GES, empresa de Viad Corp (NYSE: VVI), és un proveïdor de serveis internacional per a esdeveniments en viu, que produeix esdeveniments d’empresa, exposicions, conferències, congressos, mostres i esdeveniments d’entreteniment. GES ofereix un ventall molt ampli de serveis, com ara serveis per a espectacles, audiovisuals, de creació i disseny d’avantguarda, serveis de màrqueting i avaluació, així com també serveis d’allotjament per a esdeveniments, tot això amb un abast mundial incomparable. GES s’associa amb esdeveniments i marques líder, com Warner Bros. Consumer Products, National Geographic, The Walt Disney Company, Mary Kay, Twentieth Century Fox, Lightstorm Entertainment i Tableau. Durant els darrers vuit anys, GES National Servicenter® ha estat reconegut amb la certificació del programa J.D. Power and Associates Certified Call Center Program℠, i per setè any consecutiu Ad Age ha qualificat GES com una de les «50 agències més importants del món». Més informació: www.ges.com.

HBO España
HBO España és la primera destinació de la marca HBO a Espanya i la darrera d’una gran llista de serveis que apropen la programació d’HBO a públics de tot el món. El servei premium de subscripció de vídeo a demanda ofereix els subscriptors d’Espanya totes les temporades de sèries de gran èxit, com Game of Thrones,True Detective i Girls, a banda de clàssics d’HBO com The Sopranos i Sex and the City. A més, els subscriptors d’HBO España tenen accés a noves sèries d’HBO comWestworld i Divorce, i als millors programes d’entreteniment d’altres programadors de renom. El servei ofereix una selecció molt àmplia de pel·lícules de Hollywood de gran èxit i contingut de qualitat per a tota la família, així com també contingut d’estudis cinematogràfics internacionals, distribuïdors locals i empreses independents. HBO España s’ha associat de manera exclusiva amb Vodafone España, fet que facilita els clients de Vodafone d’Espanya accés als serveis de streaming a través de Vodafone TV o al seu ordinador, smartphone i tauleta. HBO España forma part d’HBO Europe, que des de fa 25 anys ofereix serveis de televisió d’HBO que actualment arriben a 19 països europeus. HBO Europe és propietat de Home Box Office, Inc., una filial de Time Warner Inc. A tot el món, les xarxes amb marca HBO duen HBO a més de 60 països, amb uns 131 milions de subscriptors. La programació d’HBO es ven a més de 150 països.

Sold Out
Des que es va crear el 1995, Sold Out ha dirigit la seva activitat envers la producció, promoció i organització de tota mena d’esdeveniments d’entreteniment en viu, tant per a promotors i empreses, com per al públic en general, i ha creat experiències úniques al llarg de tots aquests anys. A Espanya, Sold Out ha fet la producció i programació d’alguns dels projectes d’entreteniment més importants que s’han fet al nostre país en els darrers 20 anys, des de concerts fins a obres de teatre, exposicions, festivals i esdeveniments per a empreses. Sold Out també treballa a l’estranger per organitzar gires i espectacles internacionals. El 2017, Sold Out ha presentat les exposicions internacionals «David Bowie Is» i «Björk Digital» a Barcelona i aquesta tardor es complau de presentar l’estrena mundial de «Game of Thrones: The Touring Exhibition». Més informació: www.soldout.es

Encore 
Fundada per Pascal Bernardin el 1987, Encore ha estat des d’aleshores una de les empreses de producció i programació d’esdeveniments d’entreteniment en viu més importants de França, i ha presentat a artistes de rock i pop (The Rolling Stones, Prince, Supertramp), espectacles per a tota la família i espectacles irlandesos («Walking with Dinosaurs», «Batman Live», «Riverdance», «Lord of the Dance°»), així com també musicals («Mamma Mia! », «Bagdad Café the Musical»). Des del 2008, Encore ha desenvolupat a França el gènere d’«entreteniment educatiu» a través de diverses exposicions: «Our Body The Universe Within», «Days of the Dinosaur», «Tutankhamon / His Tomb and His Treasures», «Titanic The Exhibition» i «Ice Age Exhibition».  El 2015, Encore va presentar, conjuntament amb DG Entertainment i Sold Out, «Violetta Live», la versió en viu de la famosa telenovel·la sud-americana que va vendre més de 260.000 entrades a França i Suïssa, i l’exposició de LEGO® «The Art of the Brick» a París i Zurich. El 2016, conjuntament amb Firestarter, Encore va presentar a Brussel·les l’exposició «Harry Potter The Exhibition», que va atraure més de 340.000 visitants. El 2017 Encore ha presentat «Dragonland the Exhibition» a París i «Imagine Van Gogh», una exposició immersiva a la Grande Halle de La Villette de la capital francesa.

INFORMACIÓ PER ALS VISITANTS

Lloc
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes s/n,
08001 Barcelona
Tel. 933 429 920

Horari d’obertura
Dimarts a dijous: de 10.00 a 20.00 h
Divendres i dissabte: de 10.00 a 21.00 h
Diumenge: de 10.00 a 20.00 h

Preu de les entrades
Entrada Adults
Dissabte – diumenge i festius: 18,50 €
Dilluns – divendres: 15,50 €

Entrada Nens (de 3 a 14 anys)
Dissabte – diumenge i festius: 12,00 €
Dilluns – divendres: 10,00 €

 

A partir del 28 de Octubre de 2017
La gran exposición de ‘Juego de Tronos’ iniciará su gira mundial en Barcelona
La exposición oficial de la serie abrirá sus puertas de forma inminente, el próximo 28 de octubre, en el Museu Marítim de Barcelona y permanecerá durante un periodo limitado.   

Las entradas ya están disponibles desde14 de septiembre en www.gameofthronesexhibition.es 

HBO Global Licensing, la productora GES y la promotora local Sold Out anuncian hoy que el próximo 28 de octubre GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION hará su estreno mundial en el histórico Museu Marítim de Barcelona, donde permanecerá durante un tiempo limitado. Junto a Sold Out también colabora la productora francesa Encore en la presente exposición que tendrá lugar en Barcelona.

La nueva experiencia interactiva de más de 1.000 m2 de superficie, inspirada en la exitosa serie de HBO y compuesta por impresionantes imágenes y fascinantes objetos, brindará a los visitantes la posibilidad de ver en primera persona atrezo, piezas de vestuario y decorados originales de esta revolucionaria serie.

GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION permitirá a fans de todo el mundo experimentar y sumergirse en el universo artístico de ‘Juego de Tronos’, mediante la mayor exposición pública sobre la serie realizada hasta la fecha. Gracias a una combinación única de entornos envolventes, espacios interactivos y contenido multimedia, los visitantes podrán disfrutar de una experiencia en las míticas tierras de Poniente y Essos, y revivir los juicios y las tribulaciones de los nobles y del pueblo, que luchan por sobrevivir a la sombra del Trono de Hierro.

La exposición contará con varias zonas de temática dinámica que representarándistintas localizaciones de la serie y en las que se mostrarán piezas de vestuario, atrezo, decorados y objetos en un entorno envolvente:

-Los paisajes invernales del Norte, la arbolada senda del Camino Real y los majestuosos escenarios de Desembarco del Rey.

-La conquistada ciudad de Meereen con sus cuarteles de guerreros Inmaculados y los fieles de la Casa Targaryen.

-Escenarios emblemáticos de la misteriosa Casa de Blanco y Negro, elCastillo Negro, hogar de la Guardia de la Noche, y las heladas tierras de Más allá del Muro.

-La espectacular pieza central del emblemático Salón del Trono de Hierro, donde los visitantes podrán visitar la sede del poder de Los habitantes de Poniente en todo su esplendor.

VÍDEO PRESENTACIÓN EXPOSICIÓN ‘JUEGO DE TRONOS’ EN BARCELONA
PULSA PLAY PARA VERLO
DECLARACIONES DE LOS ORGANIZADORES DE LA EXPOSICIÓN

«Desde las escaleras de Rocadragón a la Fosa de Daznak, las tierras y la gente de España han acogido algunos de los escenarios más emblemáticos de GAME OF THRONES», afirma Jeff Peters, vicepresidente de licencias y distribución de HBO«Además, nuestra primera localización para esta exposición también se encuentra en un país en el que recientemente hemos lanzado un nuevo servicio de streaming, HBO España. Estamos seguros de que nuestros fans de Barcelona, de toda España y del resto de Europa van a disfrutar de esta oportunidad de sumergirse en el mundo de GAME OF THRONES.»

«Nos ilusiona poder anunciar Barcelona, la puerta al Mediterráneo, como ubicación para el estreno mundial de GAME OF THRONES: THE TOURING EXHIBITION», afirma Eddie Newquist, director creativo y vicepresidente ejecutivo de GES«El estreno en Barcelona representará la culminación de los esfuerzos conjuntos de muchos artesanos, diseñadores y artistas de gran talento para crear esta colección sin precedentes de objetos, vestuario y decorados emblemáticos, y mostrarla a fans de todo el mundo; es un gran placer para nosotros poder iniciar la gira en un emplazamiento histórico tan singular.»

«Es un gran honor para Sold Out colaborar con el Museu Marítim, Encore, GES y HBO para llevar a Barcelona el estreno mundial de la exposición oficial basada en la gran serie de televisión GAME OF THRONES», comenta Rafael Giménez, director de Sold Out, compañía local promotora de la exposición en Barcelona«Hemos seleccionado Barcelona como primera ciudad para esta gran exposición itinerante de GAME OF THRONES por su carácter cosmopolita y por el gran número de fans de esta fantástica saga televisiva que hay en nuestro país. La presencia en Barcelona de este impresionante espectáculo contribuye sin lugar a dudas a situar a la ciudad en el circuito internacional de las principales exposiciones internacionales.»

«Es un gran placer y un honor poder formar parte de esta nueva aventura», afirma Pascal Bernardin de Encore«Por fin esta emblemática serie se convierte en una exposición en vivo a las puertas de la llegada del invierno en Barcelona.»

En los próximos meses se ofrecerá más información sobre las siguientes sedes de la gira.

Más información: www.gameofthronesexhibition.es

SOBRE EL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA
El Museu Marítim de Barcelona es una institución consagrada a la cultura marítima con más de 80 años de historia. Se encuentra ubicado en el edifico de las Atarazanas Reales, en la fachada marítima de la ciudad y al pie de la montaña de Montjuïc. Las Atarazanas fueron catalogadas, en 1976, como Monumento Histórico-Artístico por su relevancia histórica en la construcción de barcos. En 2006, el Museu Marítim de Barcelona fue declarado Museo de Interés Nacional.

Más información en: www.mmb.cat

ORGANIZAN

HBO Global Licensing
HBO Global Licensing concede la licencia oficial de HBO® para desarrollar y comercializar líneas de innovadores productos inspirados en la galardonada programación de la red. Con productos creados alrededor de series como Game of Thrones® y Silicon Valley®, sí como series clásicas como The Sopranos®Sex and the City®True Blood® y Entourage, podemos encontrar prendas de moda, figuras, joyas, bandas sonoras en formato digital y en CD, réplicas de atrezo y piezas de vestuario, juegos, libros y bebidas, así como colecciones exclusivas, en colaboración con marcas de diseño de gran prestigio. Los productos se pueden adquirir en tiendas de Estados Unidos, en http://store.hbo.com y en el innovador centro de ventas de HBO, HBO Shop®, situado en la calle 42 con la Sexta Avenida de Nueva York. Los productos de HBO Global Licensing también se venden internacionalmente en Europa (www.hboshopeu.com), Asia y Australia.

GES Events
GES, empresa de Viad Corp (NYSE: VVI), es un proveedor internacional de servicios para eventos en vivo, que produce eventos de empresa, exposiciones, conferencias, congresos, muestras y eventos de entretenimiento. GES ofrece una amplia gama de servicios, como servicios para espectáculos, audiovisuales, de creación y diseño vanguardistas, servicios de marketing y evaluación, así como servicios de alojamiento para eventos, todo ello con un alcance mundial incomparable. GES se asocia con eventos y marcas líderes, como Warner Bros. Consumer Products, National Geographic, The Walt Disney Company, Mary Kay, Twentieth Century Fox, Lightstorm Entertainment y Tableau. Durante los últimos ocho años, GES National Servicenter® ha sido reconocido con la certificación del programa J.D. Power and Associates Certified Call Center Program℠, y por séptimo año consecutivo Ad Age ha calificado a GES como una de las «50 agencias más importantes del mundo». Más información: www.ges.com

HBO España
HBO España es el primer destino de la marca HBO en España y el último de una larga lista de servicios que acercan la reconocida programación de HBO a públicos de todo el mundo. El servicio premium de suscripción de vídeo bajo demanda ofrece a los suscriptores de España todas las temporadas de series de gran éxito, como Game of ThronesTrue Detective y Girls, además de clásicos de HBO comoThe Sopranos y Sex and the City. Asimismo, los suscriptores de HBO España tienen acceso a nuevas series de HBO como Westworld y Divorce, y a los mejores programas de entretenimiento de otros destacados programadores. El servicio ofrece una amplia selección de películas de Hollywood de gran éxito y contenido de calidad para toda la familia, así como contenido de estudios cinematográficos internacionales, distribuidores locales y empresas independientes. HBO España cuenta con una asociación exclusiva con Vodafone España, que facilita a los clientes de Vodafone de España el acceso a los servicios de streaming a través de Vodafone TV o en sus ordenadores, smartphones y tabletas. HBO España forma parte de HBO Europe, que cuenta con 25 años de experiencia ofreciendo servicios de televisión de HBO que actualmente llegan a 19 países europeos. HBO Europe es propiedad de Home Box Office, Inc., una filial de Time Warner Inc. Las redes con marca HBO de todo el mundo llevan HBO a más de 60 países, con unos 131 millones de suscriptores. La programación de HBO se vende a más de 150 países.

Sold Out
Desde su creación en 1995, Sold Out ha dirigido su actividad hacia la producción, promoción y organización de todo tipo de eventos de entretenimiento en vivo, tanto para promotores y empresas, como para el público en general, creando experiencias únicas a lo largo de todos estos años. En España, Sold Out ha realizado la producción y programación de algunos de los proyectos de entretenimiento más importantes que se han llevado a cabo en nuestro país en los últimos 20 años, desde conciertos a obras de teatro, exposiciones, festivales y eventos para empresas. Sold Out también trabaja en el extranjero organizando giras y espectáculos internacionales. En 2017, Sold Out ha presentado las exposiciones internacionales «David Bowie Is» y «Björk Digital» en Barcelona y se complace en presentar este otoño el estreno mundial de «Game of Thrones: The Touring Exhibition». Más información: www.soldout.es

Encore 
Fundada por Pascal Bernardin en 1987, Encore ha sido desde entonces una de las empresas de producción y programación de eventos de entretenimiento en vivo más importantes de Francia, y ha presentado a artistas de rock y pop (The Rolling Stones, Prince, Supertramp), espectáculos para toda la familia y espectáculos irlandeses («Walking with Dinosaurs», «Batman Live», «Riverdance», «Lord of the Dance°») y musicales («Mamma Mia!», «Bagdad Café the Musical»). Desde 2008, Encore ha desarrollado en Francia el género de «entretenimiento educativo» a través de distintas exposiciones: «Our Body The Universe Within», «Days of the Dinosaur», «Tutankhamon / His Tomb and His Treasures», «Titanic The Exhibition» y «Ice Age Exhibition». En 2015, Encore presentó, en colaboración con DG Entertainment y Sold Out, «Violetta Live», la versión en vivo de la famosa telenovela sudamericana que vendió más de 260.000 entradas en Francia y Suiza, y la exposición de LEGO® «The Art of the Brick» en París y Zúrich. En 2016, en colaboración con Firestarter, Encore presentó en Bruselas «Harry Potter The Exhibition», exposición que atrajo a más de 340.000 visitantes. En 2017 Encore ha presentado «Dragonland the Exhibition» en París e «Imagine Van Gogh», una exposición envolvente en la Grande Halle de La Villette de la capital francesa.

INFORMACIÓN PARA LOS VISITANTES

Lugar
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes s/n,
08001 Barcelona
Tel. 933 429 920

Horario de apertura
Martes a jueves: de 10:00 a 20:00 h
Viernes y sábado: de 10:00 a 21:00 h
Domingo: de 10:00 a 20:00 h

Precio de las entradas
Entrada Adulto
Sábado – Domingo y Festivos: 18,50€
Martes – Viernes: 15,50€

Entrada niños (3 a 14 años)
Viernes – Domingo y Festivos: 12,00€
Martes – Viernes: 10,00€