Lost&Found Market 17 i 18 DE DESEMBRE @ ESTACIÓ DE FRANÇA

 

  a9032f38ee2c4162a609a3ade43f9e6ae79ae085

 

 

 

 

 

 

 

 

Comprem roba fent un click. Anem de shopping per aconseguir objectes exclusius fent un avorrit i infinit scroll. Sortim d’excursió només si l’App del temps marca que farà sol. Parlem amb els nostres amics llegint missatges des de una freda pantalla de mòbil. Però per fi arriba l’edició de desembre del Lost&Found Market i amb ella, l’amor per tot el que és espontani, autèntic, analògic i amb història.

 

El cap de setmana del 17 i 18 de desembre redescobreix el que és l’atzar al mercat vintage de la teva ciutat i troba el regal de Nadal per a les persones especials que t’envolten. Toca les textures dels teixits antics, olora els llibres que han passat de mà en mà, sent una altra vegada el que significa enredar-te sota un munt de roba. Juga amb els preus a viva veu, comenta amb els teus amics les teves últimes adquisicions, emociona’t amb els riures de fons barrejats amb les cançons que punxen els nostres Dj’s. 

 

A més, també pots venir a vendre els objectes únics que portes tant de temps guardant en un armari. D’avui fins al 20 de novembre entra a http://lostfoundmarket.com/bcn i inscriu-te per tenir la teva parada de venda al mercat triant un dels 2 dies: dissabte o diumenge. En uns minuts tindràs un email amb el número per al sorteig que realitzarem el 21 de novembre davant de notari. El mateix día publicarem els números guanyadors al Facebook. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona aquest procés. 

 

Posa el teu mòbil en mode «avió» i comença l’aventura del món real i original al ritme dels Dj del Lost&Found i una cervesa a la mà. T’hi esperem!

 

Lost&Found Market

On: Estació de França, Barcelona.

Quan: 17 i 18 de Desembre de 2016

Horari: 11h a 20h

 

Entrada públic gratuïta.

Espai d’exposició 40 €.

 

+ Informació: 674.696.177

http://lostfoundmarket.com/bcn