Cara a cara de pianistes amb el repertori de Serrat en directe (18 d´abril)

logo_serrat_sense_serrat_400Cara a cara de pianistes amb el repertori de Serrat en directe

Kitflus i Miralles, dos dels més estrets col·laboradors del músic català, presenten a la sala Luz de Gas un nou espectacle instrumental

Josep Mas ‘Kitflus’ i Ricard Miralles, dos dels músics més habituals en la trajectòria artística de Serrat des dels anys ’80, presenten dilluns 18 d’abril a Luz de Gas la proposta “Serrat sense Serrat”, on els dos pianistes pugen a l’escenari per oferir la versió més rica i instrumental de la música de l’intèrpret català amb dos pianos cara a cara.

Kitflus i Miralles, bons coneixedors de l’obra de Serrat i responsables de la producció d’alguns dels seus treballs, han fet nous arranjaments dels temes que han triat per l’espectacle tot i que, com a bons músics de jazz, deixen una porta oberta a la improvisació en directe per donar un nou to als temes de sempre.

Es tracta d’una oportunitat única —que compta amb el suport de Joan Manuel Serrat— per degustar, reinterpretar i buscar nous matisos a les melodies que ja són clàssics de la música popular de casa nostra en català i en castellà.

JOSEP MAS PORTET ‘KITFLUS’

Amb formació clàssica —Conservatori del Liceu i Conservatori de Música de Barcelona— als 13 anys entra al seu primer grup, Los Estoicos, al que seguiran Cuarto Mundo, i Proyecto A. El 1970 comença a tocar al grup de Tony Ronald i començarà a ser conegut com a Kitflus. Quatre anys més tard funda el grup de rock progressiu Iceberg, que publicarà cinc discos en cinc anys. Després munta amb el també ex-Iceberg Max Sunyer el grup de jazz-fusió Pegasus. Comença a treballar amb Serrat als anys ’80. Ha participat a la producció i els arranjaments dels discos “Tal com raja” (1980), “En tránsito” (1981), “Utopía” (1992), “Nadie es perfecto” (1994), “Banda sonora d’un temps, d’un país” (1996), “Sombras de la China” (1998), “Cansiones” (2000), i “Mô” (2006). També és productor del DVD en directe de la gira “Dos Pájaros Contraatacan” de Serrat i Sabina i del disc “Antología desordenada”.

RICARD MIRALLES

Amb formació clàssica —Conservatori Municipal de Música de Barcelona— comença la seva carrera com a trompetista de l’orquestra de ball que dirigia el seu pare. Com a pianista professional inicia la seva carrera al Jamboree de la mà de Tete Montoliu, sense deixar de tocar a grups de repertori. Fa els arranjaments del primer disc de Francec Pi de la Serra, que li presentarà Serrat. Ha participat a la producció i arranjament dels discos “Per Sant Joan” (1968), “Com ho fa el vent” (1968), “La paloma” (1969), “Tiempo de lluvia” (1969), “Dedicado a Antonio Machado, poeta” (1969), “Serrat/4” (1970), “Mi niñez” (1970), “Para vivir” (1974), “Edurne” (1974), “Para piel de manzana” (1975), “Res no és mesquí” (1977), “Tal com raja” (1980), “En tránsito” (1981), “Cada loco con su tema” (1983) “Fa vint anys que tinc vint anys” (1984), “Serrat en directo” (1984), “El sur también existe” (1985), “Bienaventurados” (1987), “Versos en la boca” (2002), “Serrat sinfónico” (2003), “Mô” (2006), “Dos pájaros de un tiro” (2007), “Hijo de la luz y de la sombra” (2010).

REPERTORI “Les cançons de Serrat sense Serrat”

PRESENTACIÓ OFICIAL

Luz de Gas · Dilluns 18 d’abril · 21:00h

SEÑORA

AQUELLAS PEQUEÑAS COSAS

ME GUSTA TODO DE TI

MEDITERRÁNEO

DE VEZ EN CUANDO LA VIDA

PENÉLOPE

ESOS LOCOS BAJITOS

CANTARES

PUEBLO BLANCO

LUCÍA

NO HAGO OTRA COSA QUE PENSAR EN TI

PARA LA LIBERTAD

ES CAPRICHOSO EL AZAR

HOY PUEDE SER UN GRAN DÍA

CANÇÓ DE MATINADA

EL MEU CARRER

ME’N VAIG A PEU

TEMPS ERA TEMPS

JA TENS L’AMOR

SERIA FANTÀSTIC

PERQUÈ LA GENT S’AVORREIX TANT

CREMANT NÚVOLS

PARE

PARAULES D’AMOR