Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni , Dissabte, 20 de gener

Dissabte, 20 de gener

Cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni

sant_antoni5_a

 

 

 

 

 

 

 

 

La cavalcada dels Tres Tombs més antiga de la ciutat –ja té 193 anys!– arrenca a les 11 h del barri de Sant Antoni per dirigir-se a la plaça de Sant Jaume. Abans, a la cruïlla dels carrers de Calàbria i de Floridablanca, hi trobareu desenes de genets i carruatges de totes les mides i estils. Veniu-los a veure a partir de les 10.30 h.

I a les 10.45 h no us perdeu el pregó, que enguany anirà a càrrec de l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, perquè la Mulassa de Barcelona, la seva bèstia festiva, celebra el 450è aniversari.

  • Recorregut: carrer de Floridablanca – carrer de Viladomat – carrer del Parlament – ronda de Sant Pau – carrer del Comte d’Urgell – carrer de Tamarit – carrer de Villarroel – carrer de Floridablanca – ronda de Sant Antoni – plaça de la Universitat – carrer de Pelai – la Rambla (descendent) – la Rambla (ascendent) – carrer de Ferran – plaça de Sant Jaume.
  • Horari: de 10.30 h a 14 h

 

Activitats a la plaça de Sant Jaume

Mentre arrenca la cavalcada al barri de Sant Antoni, la plaça de Sant Jaume s’omplirà d’activitats. A les 11.30 h el grup musical La Màlaga presentarà la ‘Rumbeta dels Tres Tombs’ amb una actuació al bell mig de la plaça. I una vegada hagi acabat el concert, es repartiran trossos del famós tortell de Sant Antoni a tothom fins que se n’acabin les existències!

  • Espai: plaça de Sant Jaume
  • Horari: de 10.30 h a 12 h