ActividadesActualidad

Cicle d’espectacles «Nits d’estiu» al Castell de Montjuïc (3, 10 i 17 de juny)

Cicle d’espectacles «Nits d’estiu» al Castell de Montjuïc

nits_estiu_baixa1
El cicle “Nits d’Estiu” torna un any més a les nits del divendres del mes de juny al pati d’armes del Castell, i de nou torna a ser un cicle d’espectacles totalment gratuït. Durant tres nits d’estiu, 03, 10 i 17 de juny el Castell es transformarà en un espai on anar a gaudir d’actuacions artístiques i tastar les delícies culinàries de les caravanes ambulants de menjar al pati d’armes. L’accés a l’activitat és gratuït a partir de les 20h. A partir de les 22h el Castell proporcionarà servei de bus llançadora fins a plç. Espanya.

AGENDA:

03/06/2016

20 a 24h

Circ amb Violeta

Violeta és un espectacle conjunt del Col·lectiu La Persiana i Venancio y los Jóvenes de Antaño; un concert-cabaret de gent que té ganes de gaudir d’una bona estona. Set acròbates enamorats de la música en directe de Venancio y los Jovenes de Antaño i cinc músics bocabadats amb els acròbates provinents d’escoles de tot el món (Brussel·les, Lima, Londres,Barcelona…).

 

10/06/2016

20 a 24h

Claqué & Percussió amb Camut Band

Camut Band, nascuda el 1994 de la unió dels coreògrafs i ballarins Rafael i Lluís Méndez i del percussionista Toni Español, ha centrat la seva activitat artística en la investigació, creació i exhibició d’espectacles interdisciplinaris d’autoria pròpia, modernitzant el claqué i mostrant un nou llenguatge musical d’aquesta dansa.

“La Vida és Ritme” és un espectacle de Camut Band on es barregen la percussió africana, el tap dance, la veu i el ball sobre sorra. Durant més d’una hora, sis intèrprets juguen amb els seus papers, intercanvien les seves habilitats i barregen els seus ritmes per a aconseguir un espectacle original, fresc, sorprenent i tan ple d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i posar-se a ballar, embriagats per la màgia del que està succeint en l’escenari.

 

17/06/2016

20 a 24h

Concert amb The Slingshots

The Slingshots es va crear l’agost de 2008 amb l’idea de recordar i recuperar les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock, des dels seus orígens fins avui, per oferir un so ric en matisos musicals i ballable, apte per a qualsevol persona amant o interessada en aquest tipus d’estil. La formació està composada per vuit membres amb molts anys d’experiència i una àmplia i variada trajectòria musical. El seu espectacle comptarà amb ritmes ben calculats i dolces melodies per així, poder transmetre la música amb tot el seu cos a qualsevol oient amb ganes de ballar, gaudir sons i compartir l’energia d’un bon concert.