Lost&Found Market 16 i 17 de Desembre @ Estació de França

 

c1edf984-7e87-4e47-9e31-e16d4b5cee2d

 

El temps passa. I ara que trobes a faltar el sol, t’animem a que miris les coses des d’una altra perspectiva. Pots tenir el plaer d’escalfar-te les mans amb una tassa de te calent. Sentir el pes de l’edredó protegint-te abans de dormir. Els llums de colors, els guants de llana, els regals sorpresa i les visites inesperades. I també les ganes de donar la benvinguda al 2018 amb l’últim Lost&Found l’any.

Així que hem preparat un esdeveniment únic, un mercat on poder viatjar a l’època que més et vingui de gust: a la rebel·lia dels 60 amb vinils de col·leccionista, a la casa dels teus avis amb decoració setentera, a la teva infància amb les joguines i càmeres dels 80 o fins i tot a una època que mai havies imaginat a través dels petits tresors guardats sota clau.

Vine a caçar tot el que necessites per aquest Nadal el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre mentre passejes amb una cervesa a la bonica i reconfortant Estació de França.

I si el que vols és formar part de Lost&Found, des d’avui i fins al 20 de novembre entra a http://lostfoundmarket.com/bcn i inscriu-te en el sorteig de parades per al 16 o el 17 de desembre. Rebràs un número de participació al teu correu i el 21 de novembre descobriràs si ets un dels afortunats a Facebook. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona.

Dóna-li la volta a l’hivern i fes que aquest Nadal sigui l’època més calorosa de l’any mentre balles els ritmes tropicals dels Dj del Lost&Found. T’hi esperem!

Lost&Found Market
On: Estació de França, Barcelona.
Quan: 16 i 17 de desembre de 2017
Horari: 11h a 20h

Entrada públic: gratuïta.
Espai d’exposició: 40€.
www.lostfoundmarket.com

Estación de Francia // 16 y 17 de Diciembre

[CAST]El tiempo pasa. Y ahora que echas de menos el sol, te animamos a que mires las cosas desde otra perspectiva. Puedes tener el placer de calentarte las manos con una taza de té caliente. Sentir el peso del edredón protegiéndote antes de dormir. Las luces de colores, los guantes de lana, los regalos sorpresa y las visitas inesperadas. Y también las ganas de dar la bienvenida al 2018 con el último Lost&Found del año.

Así que hemos preparado un evento único, un mercado donde poder viajar a la época que más te apetezca: a la rebeldía de los 60 con vinilos de coleccionista, a la casa de tus abuelos con decoración setentera, a tu infancia con los juguetes y cámaras de los 80 o incluso hasta a una época que jamás imaginaste a través de los pequeños tesoros guardados bajo llave.

Ven a cazar todo lo que necesitas para esta Navidad el sábado 16 o el domingo 17 de diciembre mientras te paseas con una cerveza en la bonita y reconfortante Estación de Francia.

Y si lo que quieres es formar parte de Lost&Found, desde hoy hasta el 20 de noviembreentra en http://lostfoundmarket.com/bcn e inscríbete en el sorteo de paradas para el 16 o el 17 de diciembre. Recibirás un número de participación en tu correo y el 21 de noviembre descubrirás si eres uno de los afortunados en Facebook. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona. 

Dale la vuelta al invierno y haz que esta navidad sea la época más calurosa del año mientras bailas con los ritmos tropicales de los Dj del Lost&Found ¡Te esperamos!

Lost&Found 
Dónde: Estación de Francia, Barcelona.
Cuando: 16 y 17 de diciembre de 2017
Horario: 11h a 20h

Entrada público: gratuita.
Espacio de exposición: 40€
www.lostfoundmarket.com

Mira las fotos de la última edición
Inscríbete en el sorteo de plazas de venta
Apúntate al evento de Facebook
WWW.LOSTFOUNDMARKET.COM