El 19 de novembre, reivindiquem el joc i el lleure en català!

 plataforma1-760x428

El 19 de novembre, reivindiquem el joc i el lleure en català!

La Plataforma per la Llengua organitza el pròxim 19 de novembre, la 13a edició de la Festa pel joc i el lleure en català. Un any més, després dels milers de persones que any rere any veniu a visitar-nos i divertir-vos amb nosaltres, us esperem al Passeig Lluís Companys de Barcelona, al voltant de l’Arc de Triomf, per reivindicar el dret de grans i petits a poder jugar en la nostra llengua, el català!

A partir de les 10 h i fins a les 15 h de la tarda, podreu participar en els nombrosos tallers i activitats que organitzarem, així com passejar-vos per la Fira de jocs i joguines en català, que enguany ja comptarà amb 18 parades.

 

 

 

 

 

La 13a Festa pel joc i el lleure en català comptarà amb nombrosos tallers, dirigits als més petits, com: pintar cares, fem volar un avió, fem una xapa, ludoteca, taller de corones, taller de llengua de signes… i un taller de Scrabble en català, per als més adults, que també tenim ganes de gaudir amb la nostra llengua!

Enguany, a més a més, realitzarem un taller específic sobre els drets lingüístics. Amb aquest taller demanarem a Playmobil que no menystingui els drets dels nens i nenes catalanoparlants i compleixi amb la llei del Codi de Consum català incorporant la llengua catalana en les seves instruccions i recomanacions d’ús.