El dilluns 28 de maig humoristes i mags actuaran al Teatre Capitol en un espectacle per recaptar fons per l’ong DREAM NEPAL. L’entrada donatiu és de 22 euros.

David Guapo, Mag Lari, Xavier Sardà, Carlos Ortega, Pep Plaza ,Txell Sust, Anna Bertran i Sergi Cervera units per treure nens de la presó.

DREAM NEPAL CARTEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dilluns 28 de maig humoristes i mags actuaran al Teatre Capitol en un espectacle per recaptar fons per l’ong DREAM NEPAL. L’entrada donatiu és de 22 euros.

 

 

Barcelona tornarà a acollir l’humor i la màgia més solidària en un sol escenari i en una sola nit. Per tercer any consecutiu, diversos artistes d’arreu entregaran el seu talent per una causa única. David Guapo, Mag Lari, Xavier Sardà, Carlos Ortega, Pep Plaza ,Txell Sust, Anna Bertran i Sergi Cervera oferiran diverses actuacions amb continguts sorpresa que atraparan al públic des del primer minut.

 

Es tracta de la Festa de primavera de Dream Nepal on es recaptaran fons per aquesta entitat que es dedica a treure nens de la presó de Katmandú, Nepal. Són nens innocents que compleixen la condemna de les seves mares o pares perquè no hi ha ningú de la família que se’n pugui fer càrrec mentre els seus progenitors compleixen condemna. Dream Nepal els treu de dins dels centres penitenciaris, els dona una llar, una educació i tota l’atenció psicològica, mèdica i emocional que necessita durant els temps que els seus familiars viuen entre reixes.

 

El dilluns 28 de maig esperen recaptar prou fons per treure més nens de les presons i poder-los oferir la vida digna que tots els infants mereixen.