El grup suec Abba valora tornar als escenaris el 2014 en motiu del 40è aniversari de l’èxit de «Waterloo».

ABBA pensa en el retorn als escenaris el 2014
1384179501197

El grup suec Abba valora tornar als escenaris el 2014 en motiu del 40è aniversari de l’èxit de «Waterloo».

Amb motiu del 40è aniversari de l’èxit de «Waterloo», un dels temes més populars d’Abba, la banda es planteja el retorn als escenaris.

Agnetha Fältskog, una de les vocalistes del grup, ha fet aquestes declaracions al diari alemany «Welt am Sonntag».

L’última ocasió en què es va poder veure tota la banda als escenaris va ser l’any 1982 durant una aparició a la televisió.

«A l’abril del 2014 farà 40 anys des que vam guanyar el festival d’Eurovisió amb ‘Waterloo’, i hi ha bons plans per fer alguna cosa especial per celebrar aquest aniversari», ha dit Fältskog durant l’entrevista. De tota manera la vocalista, de 63 anys, explica que encara no sap si d’aquests bons propòsits en podrà sortir alguna cosa en ferm.

Fältskog, la rossa del grup, va formar part del quartet escandinau juntament amb Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lynsgatd (més coneguda amb el nom de Frida) durant onze anys.

Comptant singles i àlbums, han venut gairebé 400.000 milions de còpies dels seus discos. És un dels grups amb més èxits comercials de la dècada dels 70, amb cançons tan conegudes com «Mamma Mia», «Dancing Queen», «Thank you for the music» o la mateixa «Waterloo».

El grup es va dissoldre l’any 1982 a causa del divorci de les dues parelles que formaven el quartet: Benny Andersson amb Anni-Frid Lyngstad i Björn Ulvaeus amb Agnetha Fältskog.

Fältskog, que és qui ha parlat del possible retorn del grup, ha publicat a l’abril d’aquest any el seu 5è àlbum en solitari: «A».