EL SEGON SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES ESCALFA MOTORS (27, 28 i 29 de gener de 2017)

 

 15578581_731694903644613_5695799979765297199_n

 

 

 

EL SEGON SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES ESCALFA MOTORS

L’organització del Saló del Cinema i les Sèries 2017 ja prepara la segona edició d’aquest esdeveniment impulsat per Cinemaworld i La Farga de L’Hospitalet

.Després de l’èxit assolit en el naixement del saló, amb 20.000 assistents que van visitar La Farga, els seus responsables ja tenen molt encarrilada una segona edició amb més força i novetats importants que captaran de ben segur l’atenció del públic, empreses del sector, guionistes, actors i expositors relacionats amb el setè art. Els robots al cinema i les sèries serà l’eix principal del certamen.

 

De moment ja són 114 els expositors que seran a La Farga des de canals de televisió com COSMO, AXN, Calle 13 o TNT , que faran projeccions en primícia de les seves darreres novetats, a més de tenir espais interactius de les sèries de renom. També hi exposaran des d’empreses de marxandatge, productores, plataformes online, llibreries, festivals de cinema, escoles de cinema, marques fotografia i vídeo amb les darreres novetats, entre d’altres.

Com en la primera edició un dels components destacats del saló seran les diferents xerrades, col·loquis i taules rodones sobre cinema amb personalitats com: Javier Olivares, creador del Ministerio del Tiempo, Kike Maíllo, director d'»Eva i Toro», el director de cinema Juan Cruz, l’actor Roberto Álamo, guanyador d’un Goya, i Mateo Gil, director de «Proyecto Lázaro», també guardonat diferents cops amb un Goya. Unes 35 xerrades de temàtiques sobre guió, bandes sonores, robots i cinema, assassins en sèrie en el cinema i les sèries, efectes especials, entre d’altres.

Pel que fa a les taules rodones, activitat gratuïta que obre el saló, enguany seran amb directors, productors i una temàtica d’efectes especials. Entre els convidats hi haurà els directors José Luis Montesinos, Mar Coll, Marc Crehuet i Belén Macías i les empreses DDT Efectes Especials, premiada pel «Laberinto del Fauno», In Extremis, guardonada amb un Goya, A Contraluz Films o l’Acadèmia del Cinema Català i la Academia del Cine y las Ciencias Cinematográficas.

El Saló del Cinema i les Sèries tornarà a tenir un important espai expositiu amb 5 mostres principals: Exposició Star Wars: Ampliada respecte la passada edició, estaran les cinc associacions principals sobre aquesta temàtica amb nous continguts. Exposició Filmoteca: Amb una mostra fotogràfica de personalitats de cinema d’Òscar Fernández. Exposició Robots: Diferents robots del cinema i les sèries com Terminator, Star Wars, Johnny 5, Maria de Metropolis, Mazinger Z, entre d’altres. Exposició Cotxes: Cotxes com el Gran Torino d’Starsky Hutch, un Dodge Monaco de Blues Brothers, Delorean i un parell d’Aston Martin que apareixen en les mítiques pel·lícules de James Bond com «Alta tensión» i «Quantum of Solace» Exposició Joc de trons: El municipi d’Osuna, lloc on es va rodar la sèrie, porta diferents materials i una activitat de realitat augmentada

En el marc de les activitats trobarem un espectacle d’ improvisació d’actors a càrrec d’Improshow i també una Slam d’escriptura en viu on els participants escriuran petits relats mitjançant la improvisació, i on el públic assistent hi podrà participar, gràcies a Escritura en Vivo. També hi haurà un taller de caracterització i efectes especials i una networking amb una trobada entre cineastes.

En l’apartat solidari, Verkami en viu consta de 16 projectes que busquen finançament mitjançant crowdfunding amb 1€ per entrada cedit per als diferents projectes.

Tot això i més ho trobarem en la segona edició del Saló del Cinema i les Sèries, que tornarà a ocupar els més de 10.000m2 de La Farga de ’Hospitalet el darrer cap de setmana de gener.

Activitat

 
Dies

 

27, 28 i 29 de gener de 2017
Recinte

 

La Farga Centre d’Activitats
Adreça

 

C/ Barcelona, 2. 08901 L’Hospitalet de Llobregat (BCN)