Estrene de teatre del 29 de novembre al 3 de desembre 2016

  FORTUNA_DE_SILVIA_1424x427

   Amb: Jordi Prat i Coll, director de l’espectacle; els actors i actrius Anna Alarcón, Muntsa Alcañiz, Albert Baró, Laura Conejero, Berta Giraut i Pep Munné;

La fortuna de Sílvia, de Josep Maria de Sagarra i amb direcció de Jordi Prat i Coll, s’estrenarà el dimarts 29 de novembre a la Sala Petita del TNC, on es podrà veure fins al 25 de desembre. L’espectacle és un producció del TNC i de Teatres en Xarxa i, posteriorment, farà una gira per Catalunya.

El Sagarra més personal i universal

Més informació http://www.catacultural.com/la-fortuna-de-silvia-de-josep-maria-de-sagarra-i-amb-direccio-de-jordi-prat-i-coll-arriba-a-la-sala-petita-del-29-de-novembre-al-25-de-desembre/?lang=es

del 30 de novembre al 18 de desembre

Quan arribi la tardor 

La Seca-Espai Brossa

 
Un espectacle “dibuixat” que traça la vida d’un personatge excepcional
 
 
tardor
 
 
Benvinguts a aquesta sessió de pitching tant especial;

 
Primer de tot, voldríem agrair-los d’antuvi la seva atenció i el seu temps. De manera molt especial, el seu temps. Ja sabem que el Temps és Or i per a productors audiovisuals com vostès, Time is Money a 24 imatges per segon.
 

a partir del 30 de novembre

ASTRONAUTES – “HOUSTON TENIM UN CADÀVER!”

 TEATRE-BARCELONA-Astronautes-CAPITOL-390x560

  ‘Astronautes, Houston tenim un cadàver!’, una comèdia dels creadors dels èxits televisius Polonia i Crackovia que es centrarà en la tornada dels tres primers astronautes a arribar a la lluna, Neil Armstrong (Queco Novell), Michael Collins (David Olivares) i Buzz Aldrin (Xavier Serrano), al centre espacial de la NASA a Houston, preparats per passar la quarantena. En aquesta ocasió, però, no tornen sols, sinó que dins de la nau hi apareix un cadàver calcinat. 
Aquest és el punt de partida de l’obra, dirigida per Xavier Ricart i escrita pels guionistes Rafel Barceló i Jordi López Casanovas, que també comptarà amb Mireia Portas en el repartiment. 
‘Astronautes, Houston tenim un cadàver!’ s’estrenarà el 30 de novembre en el Club Capitol.

 Actors: Queco Novell, David Olivares, Xavier Serrano,Mireia Portas

Direcció: Xavier Ricart
 

A partir del 30 de novembre

El musical FLOR DE NIT de Dagoll Dagom torna a l’ALMERIA TEATRE en versió cabaret

 

foto_home

    El 30 de novembre, a les 20:00 hores, tindrà lloc l’estrena del musical FLOR DE NIT – El cabaret a l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64 de Barcelona).  

La versió a càrrec de la companyia Gataro del FLOR DE NIT original de Dagoll Dagom -amb text de Manuel Vázquez Montalbán i música d’Albert Guinovart- torna a l’Almeria Teatre dirigida per Victor Alvaro i protagonitzada per Ariadna Suñé en el paper de Rosa, Lluís Canet com Quimet, Lluís Parera com a Sebastià i Marta Capel com a Coloma. Completen el repartiment Marc Pujol (Gran Thonet/Arrufat), Gracia Fernández (Mimí), Joan Vázquez (Paquito/Patrick/Madriles), Gerard Alonso (piano/Adelaida), Albert Abad(saxo/clarinet) i Laura Marin (violí).

Més informació   http://www.catacultural.com/el-musical-flor-de-nit-de-dagoll-dagom-torna-a-lalmeria-teatre-en-versio-cabaret-a-partir-del-30-de-novembre/

2.- 679A1463_p © JA RIBAS

 

el jueves, 1 de diciembre, vuelve el cómico TONI MOOG a la Sala Rubianes del CLUB CAPITOL con el clásico navideño del humor en Barcelona, BLANCA NAVIDAD, que estará en cartel hasta el 15 de enero.

Tras siete temporadas consecutivas y más de 100.000 espectadores a sus espaldas, BLANCA NAVIDAD es ya todo un referente en la cartelera por estas fechas. Incansable y siempre yendo a por más, Toni Moog regresa a casa por Navidad como el tío de “El Almendro” para disputarle el puesto honorífico a Els Pastorets. “Es un clásico como Disney on ice, pero sin hielo y sólo apto para los más gamberros de la familia”, asegura el cómico del Raval.

Més informació http://www.catacultural.com/blanca-navidad-de-toni-moog-regresa-al-club-capitol-con-100-0000-espectadores/

 

89cd0294-52f9-4e2c-af5a-be50c30e58cd

 SINOPSI

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia! I aquesta vegada no hi és per passar-hi uns dies de vacances, sinó perquè li espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes!

En aquesta ocasió, Flordiana no és la seva aliada ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat, és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en la que ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la Flordiana de la Flor, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres!

Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides i moltíssima fantasia!

 http://www.catacultural.com/geronimo-stilton-gran-retorn-a-fantasia-el-nou-musical-a-partir-del-2-de-desembre-teatre-condal/

del 2 de desembre al 22 de gener

LES NOCES DE FÍGARO

Teatre Lliure 

 

lesnoces_esp2

Més informació http://www.catacultural.com/les-noces-de-figaro-del-2-de-desembre-al-22-de-gener-teatre-lliure/

a partir del 2 de desembre

EL PETIT PRÍNCEP

 Aquest serà el tercer Nadal que El Petit Príncep passarà a Barcelona. Després de dues temporades al Teatre BARTS aquest any hi tornem! L’espectacle que ja han vist més de 130.000 persones descobreix la història de Saint-Exupéry als més petits i la fa reviure als més grans.

Un viatge des de l’asteroide B612 fins a la Terra de la mà d’aquest personatge universal que ja tots portem a dins. El nen que demana a l’aviador que li dibuixi un xai ens farà descobrir paisatges i personatges únics a cada planeta que trepitja. Coneixerem un geògraf, un fanaler, un rei… De fons, aquella Rosa a qui no acaba de saber estimar… fins que la Guineu li fa descobrir que “l’essencial és invisible als ulls”.

L’espectacle que firmen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 compta amb projeccions màgiques per a cada escena, so 360º, una companyia de luxe i unes cançons que us faran volar.

 Més informació http://www.catacultural.com/el-petit-princep-a-partir-del-2-de-desembre/