El musical FLOR DE NIT de Dagoll Dagom torna a l’ALMERIA TEATRE en versió cabaret (a partir del 30 de novembre)

El musical FLOR DE NIT de Dagoll Dagom torna a l’ALMERIA TEATRE en versió cabaret

 

foto_home

   

 

 

 

 

 

 

 

El 30 de novembre, a les 20:00 hores, tindrà lloc l’estrena del musical FLOR DE NIT – El cabaret a l’ALMERIA TEATRE (c/. Sant Lluís, 64 de Barcelona).  

La versió a càrrec de la companyia Gataro del FLOR DE NIT original de Dagoll Dagom -amb text de Manuel Vázquez Montalbán i música d’Albert Guinovart- torna a l’Almeria Teatre dirigida per Victor Alvaro i protagonitzada per Ariadna Suñé en el paper de Rosa, Lluís Canet com Quimet, Lluís Parera com a Sebastià i Marta Capel com a Coloma. Completen el repartiment Marc Pujol (Gran Thonet/Arrufat), Gracia Fernández (Mimí), Joan Vázquez (Paquito/Patrick/Madriles), Gerard Alonso (piano/Adelaida), Albert Abad (saxo/clarinet) i Laura Marin (violí).  

 

FLOR DE NIT és una comèdia musical ambientada en els cabarets de la Barcelona dels anys 30 que basa la seva trama en un triangle amorós a quatre bandes. Les històries que se’n deriven creuen les vides de la Rosa, una ballarina del Paral·lel, en Quimet, un anarquista sense sort, el Sebastià, un intel·lectual amant de la nit, i finalment, la Coloma, la promesa d’aquest últim, qui haurà de viure fora de joc.

L’obra esdevé un viatge en el temps amb to romàntic a la vida nocturna de Barcelona del període d’entreguerres, amb el cabaret Flor de Nit com escenari principal que, amb el seu mateix nom, construeix una metàfora al voltant de la Rosa.   L’obra, amb funcions prèvies els dies 25, 26 i 27 de novembre i temporada prevista fins el 29 de gener, es representarà de dimecres a dissabte a les 20:00 hores i els diumenges a les 17:00 hores. Durant les festes nadalenques, no hi haurà funció els dies 24 de desembre, i 1 i 5 de gener; el diumenge 25 de desembre l’obra es representarà a les 20:00 hores i, hi haurà una funció especial per Cap d’Any, a les 21:00 hores, que inclourà raïm, cava i cotilló.