Estrenes de teatre del 2 al 5 de novembre 2016

estel-iberica-mobiliario-teatro-butacas

 

 

 

 

 

 

 

del 2 de novembre al 4 de desembre

Montjuïc
Espai Lliure
 REVOLTA DE BRUIXES

revolta_esp

Debut de les noies de La Kompanyia Lliure amb el famós text de Josep Maria Benet i Jornet, el degà de la dramatúrgia catalana contemporània. El va estrenar a barcelona el Josep Montanyès. hi torna ara, mirant la revolta amb ulls d’avui, el Juan Carlos Martel Bayod.

Debut de les noies de La Kompanyia Lliure amb el famós text de Josep Maria Benet i Jornet, el degà de la dramatúrgia catalana contemporània. El va estrenar a barcelona el Josep Montanyès. hi torna ara, mirant la revolta amb ulls d’avui, el Juan Carlos Martel Bayod.

La història de Revolta de bruixes narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Elles componen la brigada encarregada de la neteja diària d’uns grans locals de caràcter despersonalitzat; ell s’ocupa de la vigilància i control nocturn d’aquests mateixos locals. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats..
Josep Maria Benet i Jornet desembre de 1981
intèrprets Chantal Aimée / Clàudia Benito / Raquel Ferri / Àurea Márquez / Xicu Masó / Andrea Ros / Júlia Truyol

Més informació http://www.catacultural.com/revolta-de-bruixes-del-2-de-novembre-al-4-de-desembre-teatre-lliure-montjuic/

 

del 2 al 27 de novembre a

Dolça Sodoma Meva 

Sala Leopoldo Fregoli.

 
 
Què faries si fossis l’única
supervivent del teu poble?

Després d’enfrontar-se a un text del neoclàssic català com era Lucrècia de Joan Ramis i Ramis, Sergi Marí adapta i diregeix el mite clàssic de Sodoma i Gomorra en forma de monòleg protagonizat per Enka Alonso que donarà vida a l’única supervivent de la destrucció del seu poble en Dolça Sodoma Meva del 2 al 27 de novembre a la Sala Leopoldo Fregoli.

L’obra parteix del versícle 26 del capítol 19 del Llibre del Gènesi de la Biblia on es diu: L’àngel va dir a Lot i a la seva família: “Escapa, per la teva vida. No miris enrere, ni et detinguis en tota la planura… Però la seva dona va mirar enrere i es va convertir en estàtua de sal”.

Una estàtua de sal, després de molt de temps, torna a la vida. És l’única supervivent de Sodoma. Ella recorda i ens relata com van ser els últims dies de la seva dolça ciutat perduda i destruïda. I el seu testimoni tot ho capgirarà.

Més informació http://www.catacultural.com/dolca-sodoma-meva-del-2-al-27-de-novembre-a-la-sala-leopoldo-fregoli/

 

 del 3 de novembre al 4 de desembre

 RELATO DE UN NÁUFRAGO

Teatre Lliure de Gràcia

relato_esp2
 Arriba a escena la història de Luis Alejandro Velasco, un mariner que va caure a l’aigua des de la fragata militar colombiana A.R.C. Caldas quan se’n va afluixar una càrrega de contraban, i va estar-se deu dies perdut en alta mar. De jove, va seguir el cas Gabriel García Márquez, i anys després, a Barcelona, se’n va publicar el relat. Nàufrag i reporter seran, aquí, Àngel Llàcer i Emilio Gutiérrez Caba.

intèrprets Emilio Gutiérrez Caba L’Autor / Àngel Llàcer El Nàufrag

Més informació http://www.catacultural.com/relato-de-un-naufrago-del-3-de-novembre-al-4-de-desembre-teatre-lliure-de-gracia/

del 4 al 27 de novembre

QUITAPENAS

Versus Teatre

 

 04_QUITAPENAS

   Companyia de Pamplona

Autor i Actor: Pedro Paiva

Quitapenas de l’humorista uruguaià Pedro Paiva és un espectacle diferent, un espectacle que ha impactat a crítica i públic a diversos indrets d’Espanya. Ara tenim l’honor de poder gaudir a Barcelona d’un dels creadors de Los Modernos, emblemàtica companyia que ja va delectar el públic de la ciutat a la Sala Barts l’any 2014.

Més informació http://www.catacultural.com/quitapenas-del-4-al-27-de-novembre-versus-teatre/

 A partir del diumenge 6 de novembre a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musical ÒPERA FOR KIDS 

 1b36bd00-b76c-46a1-b968-19b4da1f3a34

 A partir del diumenge 6 de novembre a l’escenari del Teatre Borràs de Barcelona es podrà veure l’espectacle musical ÒPERA FOR KIDS on els més petits s’endinsaran al món de l’òpera d’una forma entretinguda i divertida. Està dirigit per Edu Pericas i protagonitzat per Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez.
ÒPERA FOR KIDS, és un espectacle lúdic i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l’òpera.De la mà de l’esperit de l’Òpera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art.  Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.