Estrenes de teatre del 27 al 30 de setembre 2016

production_detail-300x168La Traviata de G. Verdi (27 de setembre, 11 d’octubre, 5 de desembre 2016) Palau de la Música

 

 

 

LA TRAVIATA, el gran drama del genial mestre Giuseppe Verdi, basat en la novel·la “La dama de les camèlies” d’Alexandre Dumas fill, és una de les òperes més representades i aclamades diariament arreu del món, incloent fragments tants brillants i coneguts com el “Brindisi” o l’espectacular aria-cabaletta de la seva protagonista “Sempre Libera”, o l’emotiu final “Addio del passato”. Versió escenificada de dues hores: Orquestra simfónica, solistes, cor, vestuari. Més de 80 artistes en escena.

Més informació http://www.catacultural.com/la-traviata-de-g-verdi-27-de-setembre-11-doctubre-5-de-desembre-2016-palau-de-la-musica/

DEL 28 DE SETEMBRE AL 2 D’OCTUBRE (2016)

COMO SI PASARA UN TREN

Versus Teatre

Horari: De dimecres a divendres 20:30h. Dissabte 19:00h i 21:00h. Diumenge 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en castellà. Durada: 70 min.
Producciones COME Y CALLA (Madrid)
Cartel-Como-si-pasara-un-tren-A3-RGB-350ppp-2015-105x150

 Text: Lorena Romanín
Direcció: Adriana Roffi

Repartiment
María Morales com Susana
Marta Castellote com Valeria
Carlos Guerrero com  Juan Ignacio

 Susana (María Morales) y Juan Ignacio (Carlos Guerrero) viven solos en una pequeña cuidad de la provincia. Juan tiene el retraso madurativo de un niño pequeño. A Susana no le fue fácil criar sola a Juan después de que el padre los abandonara. Quizás por eso lo sobreprotege tanto. Pero consiguió llegar a un equilibrio y a encontrar su forma.
Las cosas van a cambiar tras la llegada de Valeria (Marina Salas), una adolescente, sobrina de Susana, a la que la madre manda “al campo” tras encontrarle un cigarro de marihuana y considerarla drogadicta.

Més informació  http://www.catacultural.com/como-si-pasara-un-tren-del-28-de-setembre-al-2-doctubre/

del 28 de setembre al al 30 d’octubre de 2016

El zoo de vidre

Teatre Akadèmia

 zoo1_ok-325gqd36821yy8v3rwimtc

   Sinopsi

L’argument s’edifica entorn de la narració del personatge Tom Wingfield que, en forma de confessió, revisita i reconsidera el món de la seva joventut des de la maduresa. Examina els seus propis somnis inconfessables, les inseguretats i fortaleses de la seva mare Amanda, la relació amb la fràgil germana i la inconsistència del somni americà que anhelava el jove Jim.

Tom, àlter ego de l’autor, exposa als espectadors una història no resolta que continua provocant preguntes.

Repartiment:
Laura – Alícia Lorente
Amanda – Mercè Managuerra
Tom – Jordi Robles
Jim – Jorge Velasco

Més informació http://www.catacultural.com/el-zoo-de-vidre-del-28-de-setembre-al-al-30-doctubre-de-2016-teatre-akademia/

Á partir del 29 de setembre

La nova Beckett engega temporada homenatjant el passat de les seves parets amb el cicle “Memòria de Pau i Justícia”

kilometres

 
  • L’obra Kilòmetres repassa la història dels avis de l’actriu Meri Yanes, sota la direcció de Marilia Samper

  • El Cafè de la Memòria serà espai de trobada en què diversos dramaturgs recolliran les veus dels antics cooperativistes

  • Tres conferències reflexionaran sobre el món cooperatiu a partir de la setmana que ve

 

 29/09/2016 > 02/10/2016

TNC

L’aplec del Remei

 Aplec

Josep Anselm Clavé

Direcció: Wanda Pitrowska

 Un espectacle de Josep Maria Miró i Wanda Pitrowska a partir de la primera obra de teatre musical en llengua catalana. En aquesta ocasió, l’aclamada directora polonesa torna a pujar a l’escenari per reinterpretar amb la seva batuta imprevisible la primera sarsuela en llengua catalana que es conserva, desenterrada dels arxius per a l’ocasió. Una oportunitat excepcional per descobrir aquesta pedra angular del patrimoni català, amb 43 músics a l’escenari.

Més informació http://www.catacultural.com/laplec-del-remei-29092016-02102016-tnc/

 a partir del 29 de setembre

El nou espectacle de La Cubana, Gente Bien: El Musical

 Cartell La Cubana_Gente Bien

            A partir del mes de setembre La Cubana estarà al Teatre Coliseum de Barcelona amb el seu nou espectacle Gente Bien: El Musical. És per això que us anunciem que avui 5 de maig es posen a la venda les entrades a través de la pàgina web de Balaña (www.grupbalana.com), a les taquilles del Teatre Coliseum i a Ticketmaster.

És un espectacle original basat en el sainet “Gente Bien” de Santiago Rusiñol, escrit i dirigit per Jordi Milán i amb música de Joan Vives. En aquesta ocasió la interpreten diferents actors de La Cubana de totes les èpoques, com Mercè Comes, Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Meritxell Duró, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés i el mateix Jordi Milán. Així com la nova incorporació de Toni Sans. Un total de 15 actors, que ja estan assajant l’espectacle al local que La Cubana té a l’Hospitalet de Llobregat.

Més informació http://www.catacultural.com/el-nou-espectacle-de-la-cubana-gente-bien-el-musical-a-partir-del-29-de-setembre/

del 29 de setembre al 9 d´octubre

Teatre Tantarantana  

El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas”  

El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas” un espectacle multidisciplinari que reflexiona sobre els records i el descobriment de l’altre

e6e8605f-a946-4473-bbfc-9827c7067dc9

 
El músic Diego Paqué i Latiovisual presenten “Entre Jazmines y Rosas”un espectacle multidisciplinari que reflexiona sobre els records i el descobriment de l’altre
 
 
   
 Una cançó permet a l’arrel d’un mateix no assecar-se en l’oblit. D’aquesta cançó, i els sentiments que en ella es reflexen, sorgeix  el concert, la representació, la xerrada, l’exposició, la reunió social o l’ escriure en una fulla de paper: avui em vaig sentir VIU”.
 
Més informació http://www.catacultural.com/el-music-diego-paque-i-latiovisual-presenten-entre-jazmines-y-rosas-teatre-tantarantana-del-29-de-setembre-al-9-doctubre/

del 30.09.16 al 05.11.16

L’habitació del nen 

 Teatre Almeria

 

foto_home

Autor Josep Mª Benet i Jornet
Direcció Victor Alvaro

Repartiment
Mare Savina Figueras
Pare Santi Ricart

Sinopsi

Un home i una dona es lleven il·lusionats per celebrar l’aniversari del seu fill. Des del balcó del menjador contemplen el pis que tenen pensat de comprar, just a l’edifici de davant de casa seva. Aviat començaran una nova vida. El fill s’ha llevat esverat, entre il·lusionat i perplex, incapaç de pair els regals i les atencions que rep. Però un imprevist sacsejarà la vida d’aquest matrimoni i res ja no tornarà a ser igual. L’habitació del nen és una obra inquietant sobre les relacions de parella i l’amor filial. Un drama que divideix lectors i espectadors en dos bàndols irreconciliables fins al final.

Més informació http://www.catacultural.com/lhabitacio-del-nen-del-30-09-16-al-05-11-16-teatre-almeria/

30 de setembre

Desvetllem al públic la nova temporada del Mercat de les Flors      

I inaugurem una obra de Perejaume per al foyer

 postal-presentacio-30-setembre

 Aquest divendres 30, a les 20 hores, el Mercat de les Flors vol explicar de prop tot el contingut de la nova temporada 2016-17 que transitarà per diferents Territoris de llibertat. Per tal de conèixer la programació, el director de la Casa de la Dansa, Francesc Casadesús, al costat del seu equip de programació, explicarà com s’ha construït, quins espectacles s’hi trobaran i les idees que defineixen el seu contingut. L’acompanyarà una impactant Ballarina, creada per la companyia de teatre de màquines i construcció Antigua i Barbuda, a més d’altres festives sorpreses.

 Una hora abans, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la inauguració de l’obra que el Mercat ha encarregat a l’artista Perejaume i que es plasmarà al foyer de l’espai; es comptarà amb la presència del tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona Jaume Collboni. Aquesta obra, Tres corbes de nivell, s’instal·larà a pocs metres de distància de la cúpula creada per Miquel Barceló i de la paret de càntirs de Frederic Amat.

 La festa és oberta a tothom, només cal confirmar a confirmacions@mercatflors.cat

 http://www.catacultural.com/46212/