Estrenes de Teatre del 28 al 31 de març 2017

images (3)

 

 

 

 

març 28 | 29

AMORODIOAMOR

Teatre Tantarantana

 178044b1339d92618b3b1af938fc75de_L
  El VII Cicle de Companyies en Xarxa apropa les propostes de les companyies més solvents i amb més recorregut del circuit teatral independent de l’estat. Un total de nou companyies ens oferiran una mostra de les diferents tendències i maneres d’entendre l’experimentació en les arts escèniques, presentant un ampli ventall de llenguatges i tècniques que van del teatre físic al teatre documental, passant pel circ, la performance i les arts del moviment.

AMORODIOAMOR: Un espectacle de creació sobre l’amor i les emocions que conjuga teatre, dansa, audiovisuals i un envoltant espai sonor, per explicar com es pot arribar a odiar a qui més s’ha estimat. Amb algun que altre poema de Benjamí Prado, les figures de Roland Barthes en Fragments d’un discurs amorós i el pensament de Frédéric Beigbeder que L’Amor dura tres anys.

http://www.catacultural.com/amorodioamor-marc-28-29-teatre-tantarantana/

a partir del 29 de març

BOSCOS 

 c4563660-5e3d-4491-81df-938bd6683272

Després d’IncendisOriol Broggi entoma un nou text de l’autor libano-canadenc Wajdi Mouawad que forma part de “La sang de les promeses”, és el text que queda de la tetralogia per estrenar a Barcelona. 

En traçar la història dels seus orígens, la Loup obre una porta que la conduirà al fons d’un abisme, perquè allà es troba la memòria de la seva sang: una seqüència dolorosa d’amors impossibles, que va d’Odette a Hélène, i a Leonie, a Ludivine, a Sarah, a Luce i finalment a Aimée, la seva mare… A través dels destins entrellaçats d’aquestes dones lligades per la sang, totes impulsades per les grans commocions històriques del segle XX, Boscos es remunta a les fonts d’esquerdes humanes, íntimes, familiars, històriques.

Amb: Màrcia Cisteró, Cristina Genebat, Marissa Josa, Clara de Ramon, Xavier Ricart, Xavier Ripoll, Marc Rius, Carol Rovira,  Xavier Ruano, Sergi Torrecilla, Ramon Vila.

 http://www.catacultural.com/boscos-entrades-ja-a-la-venda-a-partir-del-29-de-marc/

del 29 de març al 7 de maig 2017

L’ELECTE

Sala Muntaner

Cartell reduit_0

 UNA COMÈDIA DRAMÀTICA SOBRE ELS EFECTES DE LA POLÍTICA I LES TERÀPIES PSIQUIÀTRIQUES

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.
L’ELECTE es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?
Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.

   Direcció:  Jordi Casanovas

 Autor:  Ramon Madaula
 
Intèrprets: 
Roger Coma i Ramon Madaula
 

MASACRE- Montjuïc Espai Lliure – del 29 de març al 9 d’abril

UNA BREVE HISTORIA DEL CAPITALISMO ESPAÑOL
autoria i direcció ALBERTO SAN JUAN cia. TEATRO DEL BARRIO
masacre_esp2

  L’any passat, amb El rey, ens van fer mirar del biaix ‘la transició’. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?
Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona sense cap mena de poder es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest propòsit sinistre, viatgen a 1939 per tornar a refer el camí des de llavors fins ara. Aquesta vegada, amb els ulls oberts.

 
 

 a partir del 29 de març

 i_sergilopez_005_v04
   
L’emblemàtica Non Solum torna a Barcelona.

Des de la seva estrena l’any 2005 al Festival Temporada Alta, s’ha representat més de 280 vegades. Ha estat traduida al castellà i al francès, i s’ha representat a llocs tan diversos com França, Bèlgica, Suïssa i, fins i tot, la Polinèsia Francesa i l’Amèrica Llatina. Marsella, París, Buenos Aires, Montevídeo, Lima, Madrid… i de nou, Barcelona.

El palmarès de Non Solum reuneix premis com el de millor espectacle el 2009 del Teatre del Mar de Mallorca, el premi Max 2009 com a millor text en català, el Fotogramas de Plata 2009 per a Sergi López com a millor actor o el Premio Internacional Terenci Moix de la Literatura a Sergi López.

 

del 30 de Març al 09 d’Abril de 2017

la Suma i la Resta

Sala Fènix

escrita i dirigida per Evelyn Arevalo
 
Amb Belén Bouso i Evelyn Arevalo.
 
 
cartel LA SUMA Y LA RESTA
 
 A partir de “La Immortalitat”, de Milan Kundera
   
Una dona és porta, és vesteix i marxa. Després torna i parla dels Seus parells morts, de su alemanya i 1 mica de su vida en general i, de cop i volta, esclata a riure i DIU que ella FEIA 1 gest per acomiadar-se dels nois con los que sortia, 01:00 gest que li va ver fer a la secretaria del su pari. Apareix Una altra dona que ENS explica que ella va ver com su alemanya FEIA 1 gest que ella va imitar. Aixi Comença La suma i la resta. Aquestes Dues dones són l’Agnès i la Laura, germanes, antitètiques i inseparables. Són Dues maneres de ver la vida, Les dues cares de la mateixa moneda. Elles ENS portessin dins de su món, a identificar-nos, a riure i a emocionar-nos. És una petita història sobre l’amor, la Imitació i la Responsabilitat.
 

a partir del 30 de marzo

El cómico TONI MOOG emprende la temporada de despedida de su espectáculo FOLLAMIGAS en el Capitol

_48A6813_p 

 

El cómico TONI MOOG emprende la temporada de despedida de su espectáculo FOLLAMIGAS en el Capitol

 FOLLAMIGAS, la comedia sobre “sexo gratuito” del humorista TONI MOOG, vuelve a instalarse a partir del30 de marzo en la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol, tras arrasar en sus cuatro temporadas anteriores en Barcelona, con más de 50.000 espectadores a sus espaldas.

 El artista regresa a Barcelona, en la que será la despedida definitiva de FOLLAMIGAS, después de unagira por distintos teatros de las principales ciudades del territorio español y tras 6 semanas cosechando éxitos en Madrid.

 http://www.catacultural.com/el-comico-toni-moog-emprende-la-temporada-de-despedida-de-su-espectaculo-follamigas-en-el-capitol-a-partir-del-30-de-marzo/

 

alaska 

 

EL AMOR SIGUE EN EL AIRE

Una comedia musical Con Bibiana Fernández, Manuel Bandera, Alaska y Mario Vaquerizo, escrita y dirigida por Félix Sabroso

   La función se prepara para recibir tres únicos días a Bibiana Fernández, Manuel BanderaAlaska y Mario Vaquerizo. Bajo la dirección de Félix Sabroso.

 “EL AMOR SIGUE EN EL AIRE es una comedia musical que propone un viaje por todos los estados del amor, desde las primeras veces, a la estabilidad, el aburrimiento, el engaño, las mentiras, el olvido o la reconciliación, en divertidas escenas y aderezado con canciones por todos conocidas que ilustran todas estas etapas y se convierten en parte de la trama.

http://www.catacultural.com/49141/