MASACRE- Montjuïc Espai Lliure – del 29 de març al 9 d’abril

MASACRE
UNA BREVE HISTORIA DEL CAPITALISMO ESPAÑOL
autoria i direcció ALBERTO SAN JUAN cia. TEATRO DEL BARRIO
Montjuïc Espai Lliure – del 29 de març al 9 d’abril Temporada 2016 – 2017

masacre_esp2

 

 

 

 

L’any passat, amb El rey, ens van fer mirar del biaix ‘la transició’. Ara viatgen una mica més enrere, a 1939, per posar l’ull en la història del poder econòmic d’aquest país.

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?
Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona sense cap mena de poder es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest propòsit sinistre, viatgen a 1939 per tornar a refer el camí des de llavors fins ara. Aquesta vegada, amb els ulls oberts.
En aquest viatge per intentar comprendre alguna cosa més, s’aniran convertint successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle xx i el trosset que portem del segle XXI.

intèrprets Marta Calvó i Alberto San Juan

vestuari Teatro del Barrio / il·luminació Raúl Baena / espai sonor Adrián Foulkes

ajudanta de direcció Ana Belén Santiago

producció Teatro del Barrio

espectacle en castellà
durada 1h. 10′ sense pausa

seguiu #masacre al twitter
aquest espectacle forma part del recorregut Guerra i pau
funció solidària en suport de Pallassos Sense Fronteres diumenge 2 d’abril a les 21:30h. preu únic 29€ / fora d’abonament