Estrenes de Teatre del 9 al 14 de maig 2016

5eeed2cf-d93d-4cc1-a5e7-c53b37f71442                

 

 

 

 

 

 

 

Del 11 de maig al 12 de juny del 2016)
ROMEU i JULIETA
La Secá- Espai Brossa
de William Shakespeare
Companyia Projecte Ingenu
direcció
Marc Chornet Artells
Romeu
Carlos Cuevas
Julieta
Clàudia Benito

“Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L’herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat.
Mhttp://www.catacultural.com/romeu-i-julieta-del-11-de-maig-al-12-de-juny-del-2016-la-seca-espai-brossa/

Del 11/05/2016 al 03/07/2016
LOS VIVANCOS – NACIDOS PARA BAILAR
 TEATRE TÍVOLI
TEATRE-BARCELONA-Vivancos-Nacidos-para-bailar-TIVOLI-215x304

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballarins:
Los Vivancos
sinopsi
Metallica, Deep Purple, Leonard Cohen… Els èxits atemporals de les grans llegendes de la música es reuneixen a Nacidos para bailar, un impressionant espectacle creat pel premiat grup Los Vivancos.
Nacidos para bailar, una gran producció en la qual dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma una obra que barreja un espectacular atletisme amb un gran eclecticisme artístic.
Més informació http://www.catacultural.com/los-vivancos-nacidos-para-bailar-del-11052016-al-03072016-teatre-tivoli/

De l’11 al 29 de maig
Directament des de Las Vegas , Greg Miller presenta a Espanya el seu espectacle “ROCKKING”
Teatre Apolo

elvis

 

 

 

Qui és Greg Miller?
Considerat per tota la premsa internacional com el millor imitador d’Elvis de tots els temps, Miller va mantenir una estreta relació amb Elvis Presley els seus últims quatre anys de vida perfeccionant els seus dots com a imitador de l’artista.
Com a actor ha intervingut en cinc pel·lícules, sempre com Elvis, la més famosa d’elles Leaving Las Vegas al costat de Nicholas Cage.
Més informació http://www.catacultural.com/directament-des-de-las-vegas-greg-miller-presenta-a-espanya-el-seu-espectacle-rockking-de-l11-al-29-de-maig-teatre-apolo/

Del 12 al 29 de maig
ALICE IN WONDERLAND – The musical 
Teatre Gaudí
Una comèdia negra musical en anglès amb subtítols en català
Benvinguts al país de les marevelles
 PUNYENT, IRREVERENT I SEXY:
UN CONTE VICTORIÀ AMB UN TOC MOLT MODERN!
Basada en la història de Lewis Carroll / Adaptació i direcció: Sue Flack / Música: Julian Jahanpour, Daves Holmes, Adam Valentine i Shivy Sheehan
 http://teatregaudibarcelona.com/alice-in-wonderland-the-musical/
Més informació http://www.catacultural.com/alice-in-wonderland-the-musical/

Del 12 al 18 de maig
ÀNGELS BASSAS presenta l’exitós monòleg CIARA

 l’EIXAMPLE TEATRE CIARA

ciara

 

 

 

 

 

 

 

 

Va obtenir un gran èxit de crítica i públic la passada temporada en el Teatre Akadèmia, entre d’altres reconeixements ha estat candidat als Premis Max, i nominat als Premis de la Crítica de Barcelona i de l’AGT (Associació Gironina de Teatre).
Dirigit per Andrés Lima i Martí Torras, CIARA és tot un repte interpretatiu, un verdader exercici de virtuosisme actoral. Quasi un thriller on submergir-se en mots poètics i brutals. Una dona forta en un món d’homes, filla d’un reconegut criminal, una mena de “Padrino” a l’escocesa. Refugiada en el món de l’Art, aïllada de la delinqüència i del món gansgterià del seu pare, però finalment, l’herència vital i familiar que no pot defugir. Ella, com el quadre de La Geganta que impregna tota l’obra, acabarà despertant com la gran geganta que és…
Més informació http://www.catacultural.com/angels-bassas-presenta-lexitos-monoleg-ciara-a-leixample-teatre-del-12-al-18-de-maig/

 DE L’ 11 AL 22 DE MAIG (2016
EL BOTXÍ
Teatre Versus
 SALA PETITA

Text i direcció: David Mataró
El Botxí és un monòleg per descobrir els fantasmes dels homes que feien del ajusticiament la seva manera de viure. Com ho feien? Perquè ho feien? Parlaven amb el reu? Què li deien? Pensaven? Què pensaven? Sentien? Què sentien? i moltes preguntes més que costa imaginar que qualcú fins i tot se les plantegi. Una hora de teatre per entendre què li passava pel cap a un botxí en aquell segon abans de girar la manilla.
El botxí és un monòleg escrit i dirigit per David Mataró i interpretat per Salvador Oliva que narra les vivències d’un botxí que ha de viatjar de Valladolid fins Palma per a executar una sentència de mort. Es tracta d’una obra basada en bona part en la mítica pel·lícula El verdugo, que Luis García Berlanga rodà el 1963, i, ben igual que  aquésta, El botxí és una obra en la qual l’humor i la crítica social són tractats amb una efectiva sobrietat.
Més informació http://www.catacultural.com/el-botxi-de-l11-al-22-de-maig-teatre-gaudi/

  De l´11 de juny al 31 de juliol
EL NOVIO
Teatre Versus

“Cuando el baile flamenco se funde con notas de Bach, Chopin, Albéniz y Piazzolla, se liberan nuestros sentimientos atrapados”
Bailaoras/Ballarines: Yaiza de los Muros i Aroa Villares
Bailaor: Iván Góngora
Pianista: Albert Rovira
Viola: Maria Amorós
Percusionista: Iván Góngora
Direcció: Iván Góngora
“El Novio” es la lucha incansable de una mujer por conservar su amor verdadero, la difícil batalla por mantener el amor del hombre del que siempre ha estado enamorada; es el desespero de un hombre que desde el interior de su ser debe elegir entre el amor puro, inocente y pasional de la mujer a la que ama, y el amor sensual, bello y rompedor de una mujer desconocida.
http://www.catacultural.com/el-novio-de-l11-de-juny-al-31-de-juliol-teatre/

 

 

 

.