Estrenes de Teatre (del 6 al 11 de juny 2016)

 

del 8 al 19 de juny

Carlos Latre torna amb 15 años no es nada, amb nous personatges 

 Teatre Coliseum

238653_592772_1450108380894 

   

 
 
 
 
 
 

Carlos Latre torna amb 15 años no es nada, amb nous personatges. El millor one-man show del país ens porta un xou en què repassa la història de la TV, ple de música, humor,   Més informació http://www.catacultural.com/carlos-latre-torna-amb-15-anos-no-es-nada-amb-nous-personatges-del-8-al-19-de-juny-teatre-coliseum/

Del 08-06-2016 al 19-06-2016

Cicle DespertaLab: DRAMABURG

Autor Carlos Perelló
Director Guillem Geafaell
Companyia Laia Alberch, Rafa Delacroix, Georgina Latre i Xavier Torra
Dates Del 08-06-2016 al 19-06-2016
Funcions De dimecres a dissabte a les 20.30h Diumenge a les 19.00h
1464949850
“Bien-unidos ¡Bienvenidos a aquí! A la Gala de nuestra reconstrucción. A la reforma de nuestra identidad. Al diseño del deseo común. A la consolidación de la certeza a través de la forma de las cosas. La forma no es trivial. El conocimiento de la forma es la clave de la sabiduría. ¿Para qué venir hoy hasta aquí? ¡Para trascender!” Un jove periodista es capbussa dins les entranyes del esdeveniment més glamurós de l’any. Retransmetent en directe per a tot el món, vol, amb una única pregunta, despullar l’estrella principal de l’espectacle, deixant en evidencia la seva superficialitat i inconsciència. Però la gala convertirà la puresa del periodista en part del espectacle, corrompent-la, utilitzant-la per mantenir l’audiència al màxim fins a un final explosiu
 

del 8 de juny al 3 de juliol 2016

DIARI D’UNA MILICIANA 

La Seca-Espai Brossa

b8d95c4a-d0f9-4eef-ba7c-66d991feb567
DIARI D’UNA MILICIANA

Text Jaume Miró
Direcció Toni Galmés
Intèrprets David Anguera, David Bo, Xuel Díaz, Marta Garolera, Berta Pipó, Toni Galmés, Elena Sánchez, Júlia Santacana, Jaume Viñas/Guillem Balart
Ajudant de direcció Clàudia Tuneu
Vestuari Carla Díaz
Producció Elena Sánchez Ciércoles

 És possible resoldre un crim tants anys després?

SINOPSI
Relat personal i íntim recollit del diari d’una voluntària de la Creu Roja destinada a Mallorca en l’expedició Bayo. S’hi narren les vivències de cinc infermeres durant els divuit dies de l’expedició, que van des del desembarcament a Mallorca, que havia de suposar una victòria ràpida, fins al moment en què són abandonades a l’illa i decideixen combatre. Divuit dies que ens mostren les situacions de guerra en què es van veure involucrades i els conflictes interns del bàndol republicà, enfrontaments que les faran reflexionar sobre les seves idees i el seu paper en la guerra. El diari acaba sobtadament a causa de la seva captura.

Més informació http://www.catacultural.com/diari-duna-miliciana-del-8-de-juny-al-3-de-juliol-2016-la-seca-espai-brossa/

Del 8 al 19 de juny

10 úniques funcions!

 

CAT / CAST 

Per entreviste

El Teatre Akadèmia estrena LA NIT dirigida per Moreno Bernardi i interpretada per Guillem Gefaell i David Menéndez

 Després de tres anys de treball s’estrena al Teatre Akadèmia, LA NIT

LA NIT amb interpretació i idea de Guillem Gefaell i David Menéndez, és un espectacle dirigit per Moreno Bernardi a partir de l’obra de Bernard Marie Koltés «La nit just abans dels boscos«.

El text de Bernard-Marie Koltès «La nit just abans dels boscos» és un poema urbà de la violència a la recerca de l’amor, que justament aquest 2016 celebra els seus quaranta anys sense perdre un bri d’actualitat.

Moreno Bernardi ha construït una composició pels dos actors inspirant-se en ells i les seves habilitats interpretatives, tot i explorant la poesia que hi ha darrere de cada paraula del text de Koltés.

Els dos actors els hem pogut veure a l’Ákadèmia amb els espectacles: ‘Vespres de la Beata Verge’ (2016) i ‘La Revolta dels Àngels’ (2015).

 
LA NIT a partir del text de Bernard-Marie Koltés «La nit just abans dels boscos» interpretada per Guillem Gefaell i David Menéndez i dirigida per Moreno Bernardi es podrà veure al Teatre Akadèmia durant dues úniques setmanes, del 8 al 19 de juny.

 Més informació http://www.catacultural.com/la-nit-del-8-al-19-de-juny-teatre-akademia/

del 10 al 26 de juny

Cloaca torna a la cartellera!

Teatre Gaudí

image001

Després de 5 mesos en cartellera, 3 pròrrogues al Versus Teatre, gira per diferents indrets de Catalunya i amb més de 5.000 espectadors, Ever Blanchet ha decidit recuperar aquest muntatge i canviar-lo d’espai per tal de donar-li una mirada renovada.

Els motius de l’èxit

Després de 10 anys d’estrenes per mig món i multitud d’idiomes, l’autora holandesa Maria Goos va visitar Barcelona i per l’alegria de tots les seves paraules van ser “és la millor versió que he vist mai de Cloaca”.

Els responsables d’aquest fenomen són Miquel Sitjar (La Riera, Pel davant i pel darrere), Ramon Godino (La Riera, Tu digues que l’estimes), Pep Papell (Goodbye Barcelona, Al sud del sud), Konstantina Titkova (Kubala, Moreno i Manchón) i el mateix director Òscar Molina que també interpreta un dels personatges (Agost, El Drac d’Or).

Més informació http://www.catacultural.com/cloaca-torna-a-la-cartellera-del-10-al-26-de-juny-teatre-gaudi/

 del 10 de juny al 3 de juliol

Shaking Shakespeare

El Maldà

Dir. Moisès Maicas.

Musical.

Català.

75 min.

SHAKING-juny_-horitzontal2

 Shaking Shakespeare és un espectacle musical basat en les composicions inspirades en les obres i textos del «Gran Willy», des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És un espectacle irreverent, irònic, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Amb una factura musical acurada, perfeccionista; amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada i amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diversos textos de l‘autor. La proposta integra els diferents gèneres musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare; des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway.

Intèrprets: Bernat Cot, Josep Fadó / Jordi Cortada, Paul Perera, THE HANFRIS QUARTET (Juan Bertrand, Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Adrià Sivilla), THE SING SONG SISTERS (Maria Cirici, Laura Pau / Laura Aubert, Lluna Pindado)

 Més informació http://www.catacultural.com/shaking-shakespeare-del-10-de-juny-al-3-de-juliol-el-malda/

  Dissabte 11 de juny

ESTRENA EUROPEA A HIROSHIMA DE LA NOVA CREACIÓ DE DANA MICHEL, UNA DE LES ARTISTES CANADENQUES MÉS AVANTGUARDISTES DEL MOMENT

Al juny i com a tancament de luxe a la segona temporada de la sala, Hiroshima porta a Barcelona, directament des del prestigiós festival FTA – Festival TransAmeriques de Montreal (Canadà), l’espectacle Mercurial George de Dana Michel, una de les artistes canadenques més avantguardistes del moment. 

20160502124846253_540_230_1_0

 
Mercurial George, de Dana Michel (Quebec, Canadà)
Dissabte 11 de juny, 21 h. Creació escènica / performance. 60 minuts Mercurial George és una particular immersió en l’univers no convencional d’una artista inimitable. Dana Michel és un electró lliure, girant sota un cel sense límits; una coreògrafa que més que ballar, s’arrisca a inventar el seu propi llenguatge corporal, partint del questionament de les seves arrels. El seu estrany i particular treball, la seva audàcia i la seva imaginació desenfrenada han conquerit audiències a tot el món i s’ha convertit en una artista escènica cobejada.

Més informació http://www.catacultural.com/estrena-europea-a-hiroshima-de-la-nova-creacio-de-dana-michel-una-de-les-artistes-canadenques-mes-avantguardistes-del-moment-11-de-juny/