Teatro

La Gleva Teatre programarà durant gener, febrer i març tres nous espectacles de la mà dels directors Ricardo Moya, Mario Gas i l’actriu Elisa Crehuet

La Gleva Teatre programarà durant gener, febrer i març tres nous espectacles de la mà dels directors Ricardo Moya, Mario Gas i l’actriu Elisa Crehuet

TEATRE-BARCELONA-El_sueno_de_un_hombre_ridiculo-LA-GLEVA-390x560

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del 17 al 28 de gener, Ricardo Moya i Mario Gas dirigeixen “El Sueño de Un Hombre Ridículo de Fiódor Dostoievski, un relat fantàstic on el monologuista, Moya, afirma haver trobat en un somni “la veritat” i decideix transmutar la còlera, el temor, el fàstic… en el despertar cap a la bellesa del món a través de l’amor universal.
La història de l’espècie humana i la seva cultura comprimida emmarcada en l’íntim i peculiar viatge iniciàtic d’un home ridícul.

De l’1 al 5 de febrer passarem una vetllada amb Mario Gas“Amici Miei”. Una vida sencera de teatre dóna per fer moltes amistats i Gas ofereix la possibilitat de conèixer els seus companys de viatge literaris i musicals; fragments de textos teatrals, poemes i cançons amb qui manté una particular relació d’afecte.

Els dies 23, 24 i 25 de febrer i 2, 3 i 4 de març, l’actriu i cantant Elisa Crehuet interpreta“No sóc corista, sóc una artista”, un concert dramatitzat de repertori variat de cançons cuplets i òpera embolcallades de petits monòlegs.
Les artistes Elisa i Clara (paper de Clara Ferrer, actriu i pianista) han de cobrir l’espectacle de l’estrella degut a l’absència d’aquesta. Els records de l’Elisa a l’escenari com a corista ens faran descobrir el seu passat malaltís i obsessiu.

www.laglevateatre.com