SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI, la nova direcció de Ferran Utzet- A partir del 14 de febrer al Teatre Biblioteca de Catalunya

SOPA DE POLLASTRE AMB ORDI,
la nova direcció de Ferran Utzet

El link per accedir a la venda d’entrades és AQUEST

f12a4418-b50c-429d-b4e2-9b1420615f84 (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
«L’únic que ha podrit a la societat és el progrés! El maleït progrés! Ens posa cap per avall i ens convenç que estem bé! Però és clar… qui s’atreveix a lluitar contra el progrés?»

Ambientada a Londres i abarcant més de vint anys, de 1936 a 1956, Sopa de pollastre amb ordi explica la història d’una família de classe obrera, els Kahn, en un món que canvia a tota velocitat.  L’obra mostra com el temps erosiona, lentament i implacable, tot el que es troba per davant. La progressiva pèrdua de conviccions, somnis i ideals polítics, la passivitat i la negativitat davant les injustícies, es presenten en paral·lel a la desintegració de la família Kahn, cada cop més fragmentada i desunida. Seguint les vides de set personatges que un dia van lluitar junts per construir un món millor, Wesker exposa diferents posicionaments davant els ideals i la vida, però alhora construeix un fresc familiar enormement emocionant i colpidor cap el qual sentim una immediata identificació i tendresa.

A partir del 14 de febrer al Teatre Biblioteca de Catalunya

Entrades anticipades a preu especial: AQUÍ