La Sala Fènix celebra el Dia Mundial de la Commedia dell’Arte (25 de febrer)

 
 
 
LULTIMA-NOTTE-DEL-CAPITANO-495x700
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Des de l’any 2010, i gràcies al SAT de Siena (Itàlia) se celebra cada 25 de febrer el Dia mundial de la commedia dell’arte, esdeveniment internacional de participació voluntària, reconegut per l’UNESCO i la fi principal, a més de celebrar aquest gènere , és d’atorgar a La Commedia el rang de Patrimoni cultural immaterial per la Humanitat.

Durant aquest dia, desenes d’activitats dell’arte es realitzaran a tot el món, coordinades per la companyia nord-americana Faction Of Fools.

Tot l’elenc d’activitats el podeu consultar aquí:
http://www.commediadellarteday.org/it/eventi

La Sala Fènix, sensible a la commedia dell’arte i conscient de la seva importància en el teatre contemporani, ha col·laborat des de la seva obertura amb aquestes jornades. De fet, Felipe Cabezas i el seu equip realitza activitats des de l’any 2010 organitzant jornades completes amb xerrades, reunions, presentacions cercaviles i tota mena de comicitats dell’arte. Aquest any es representarà, en funció única, L’ULTIMA NOTTE DEL CAPITANO.

L’Ultima notte és el primer treball en solitari de Felipe Cabezas. Es va presentar l’any 2010 al Círcol Maldà de Barcelona entre excel·lents crítiques i ha realitzat des de llavors diverses gires per Portugal, Xile, Argentina i gran part d’Espanya. També ha estat representat per al Màster de Estudis Teatrals de la UB i l’Institut del Teatre.

Tota la informació de l’esdeveniment a Barcelona (DIJOUS 25/02, 21h) la podeu trobar aquí: