«LA VENTAFOCS. El musical amb ritme dels 50’s» sessió especial d’aniversari (12 de març)

 

ESTEM D’ANIVERSARI! 

Vine a cel·lebrar-ho amb nosaltres aquest DISSABTE 12 DE MARÇ a les 17:30h

 e49416d1-f7d8-4778-bd40-de85a98badec

La Roda Produccions està d’aniversari per partida doble. Aquest 2016 compleix 15 anys com a companyia, creant espectacles de gran qualitat -tant estètica com teatral- per a públic familiar, contribuint a l’educació de nens i nenes utilitzant valors actuals sense caure en tòpics i sense oblidar que el teatre familiar també ha de divertir i interessar. 

Alhora, el seu espectacle més emblemàtic «LA VENTAFOCS. El musical amb ritme dels 50’s» compleix 5 anys de vida. Un muntatge per on han passat grans artistes i que en aquestà 5a edició compta amb: Anna Ferran (Geronimo Stilton, Cites amb Sonheim), Edgar Martínez (Rent, Els Miserables, Fama), Ariadna Suñé (Grease, Germans de sang, Flor de Nit), Anna Ventura i Laura Ventura (Boscos endins, Annie el musical), Ivan Padilla (La Princesa i el pèsol, Nit de Reis) i Jordi Gonzàlez (Aladdin #ThePopMusical, Hansel i Gretel), amb la col·laboració especial de Muntsa Rius (Mamma Mia, Follies, Sweeney Todd).

 

 

 

 

VINE A LA FESTA! 
 

Aquest DISSABTE 12 març a les 17:30h farem una sessió especial d’aniversari de «LA VENTAFOCS. El musical amb ritme dels 50’s» i tant el Jove Teatre Regina com la Roda Produccions ho volem cel·lebrar amb la professió i sobretot amb EL PÚBLIC

  • Dissabte sessió especial Amb copa de cava després de l’obra, photocall i moltes sorpreses!
  • Diumenge 13/03 a les 12h. Descomptes del 25% a les entrades al nostre web.